کد خبر 692119
۱۴۰۵/۰۶/۱۵ ۱۹:۰۸

حسن روشن: سهراب به خاطر این موضوع اشتباهی بزرگ انجام داد/ خدا بیامرزد پدرشان را که پنجره استقلال را مسدود کردند!

ساعت 24 - حسن روشن، بازیکن قدیمی استقلال به تصمیم سهراب بختیاری‌زاده در خصوص اخراج صالح حردانی واکنش نشان داد.
حسن روشن: سهراب به این دلیل اشتباه بزرگی کرد/ خدا پدرشان را بیامرزد که پنجره استقلال را بستند!

حسن روشن در حاشیه یک دیدار دوستانه چهارجانبه درباره تقابل دربی بین استقلال و پرسپولیس گفت: پس از مدت‌ها فرصتی دست داد تا دربی را تماشا کنم و این بازی بسیار جذاب و تماشایی بود.

پیشکسوت تیم استقلال تاکید کرد: خدا بیامرزد آن کسانی را که پنجره نقل و انتقالات استقلال را بستند، چراکه این موضوع ما را از پیگیری بازیکنان ضعیف بازداشت و امکان جوان‌گرایی در تیم فراهم آمد که واقعاً نتیجه‌بخش بود. من از نمایش سهراب بختیاری‌زاده در دربی خوشنود بودم، اما شنیده‌ام وقایعی رخ داده که نسبت به آن نارضایتی دارم.

وی ادامه داد: در حالی که با به کارگیری جوانان کار بزرگی صورت گرفت و نتایج خوبی کسب شد، اما تصمیم به اخراج صالح حردانی اشتباهی بود که باید مورد بازنگری قرار گیرد زیرا تیم در مسیر درستی قرار داشت و از این تصمیم ناخوشایند هستم و نمی‌دانم چرا چنین رخدادی پیش آمد.

روشن در واکنش به حواشی بازی گل گهر و تراکتور اظهار داشت: فوتبال کمی از حالت طبیعی خود خارج شده و به نظرم پیش از آنکه فدراسیون متوجه شود، فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا از این مسائل آگاه شده‌اند و فدراسیون باید اقداماتی انجام دهد تا از بروز چنین وقایعی جلوگیری کند.

بیشتر بخوانید: چطور می‌توانی در حضور دخترت، همسرت، عروست و بچه‌ات؟ / پرسپولیس هیچ اقدامی نکرده و شایسته احترام است

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.