کد خبر 695456
۱۴۰۵/۰۶/۱۸ ۲۱:۱۰

اپل معرفی ایرپادهای مجهز به دوربین را به سال آینده منتقل کرد

ساعت 24 - به نظر می‌رسد اپل موعد معرفی نسل جدید ایرپادهای دارای دوربین، که قرار بود در برنامه امشب ارائه شود، را به سال ۲۰۲۷ به تعویق انداخته است.
اپل رونمایی از ایرپادهای دوربین‌دار را به سال آینده موکول کرد

این ایرپادهای نوین قرار بود با دوربین‌های داخلی تجهیز شوند و با تحلیل محیط اطراف، امکان استفاده از قابلیت‌های هوشمند جدید را برای کاربران فراهم آورند. مارک گورمن، خبرنگار بلومبرگ، پیش‌تر مطرح کرده بود که روند توسعه این محصول به حدی پیش رفته که ممکن است قبل از پایان سال ۲۰۲۶ به بازار عرضه شود.

با این حال، گورمان در اواسط ماه اوت اعلام کرد که اپل این محصول را از برنامه عرضه سال ۲۰۲۶ خود خارج کرده است. به نظر می‌رسد طبق طرح جدید، ایرپادهای با دوربین در سال ۲۰۲۷ هم‌زمان با بیستمین سالروز معرفی آیفون به بازار خواهد آمد.

دوربین‌های داخلی این ایرپادها می‌توانند به منظور درک و تحلیل فضایی که کاربر در آن قرار دارد، استفاده شوند و بدین ترتیب امکان ارائه قابلیت‌های هوش مصنوعی و تجربه‌های تعاملی تازه را به وجود آورد. با این وجود، اپل هنوز اطلاعات دقیق‌تری در رابطه با نحوه عملکرد این سیستم یا ویژگی‌های سخت‌افزاری آن منتشر نکرده است.

در رویداد امشب اپل، انتظار می‌رود که نسل جدید ایرپادز با نام AirPods 5 رونمایی شود. این محصولات به احتمال زیاد در دو نسخه، یکی با پشتیبانی از حذف نویز فعال و دیگری بدون آن، عرضه خواهند گردید. بنابراین، طرفداران ایرپادهای مجهز به دوربین باید همچنان برای دیدن این محصول جدید صبر کنند؛ زیرا بر اساس گزارش‌های موجود، این محصول در برنامه رونمایی اپل در ۹ سپتامبر ۲۰۲۶ قرار نخواهد داشت.

اپل ایرپادز

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.