کد خبر 707800
۱۴۰۵/۰۷/۰۱ ۱۰:۵۱

پیروزی شگفت‌انگیز پاروزنان ایران در ناگویا؛ ۸ نماینده به فینال رسیدند

ساعت 24 - در آغاز بازی‌های آسیایی ناگویا، تیم ملی روئینگ ایران با صعود قاطع تمامی ۸ نماینده‌اش به مرحله فینال، در کانون توجهات قرار گرفت.
طوفان پاروزنان ایران در ناگویا؛ ۸ فینالیست از ۸ ماده
باشگاه خبرنگاران جوان - نخستین روز از رقابت‌های روئینگ در بازی‌های آسیایی ناگویا، امروز چهارشنبه، یکم مهرماه، در شهر ناگویا آغاز شد.
ملی‌پوشان کشورمان امروز در ۸ رشته به مقابله با حریفان خود پرداختند و به لطف عملکردی فوق‌العاده، موفق شدند در تمامی ۸ ماده به مرحله فینال راه یابند.
در بخش تک نفره سنگین وزن آقایان، بهمن نصیری با زمان ۶:۵۸:۷۰ از گروه نخست، به فینال رسید.
فاطمه مجلل در رقابت‌های تک نفره سبک وزن بانوان با زمان ۷:۲۷:۳۲، مقام اول گروه خود را به دست آورده و به فینال صعود کرد.
تیم دو نفره سبک وزن بانوان ایران، که متشکل از زینب نوروزی و کیمیا زارعی بود، با زمان ۶:۵۹:۱۰ به مقام نخست گروه خود دست یافت و به فینال راه پیدا کرد.
تیم چهارنفره ایران متشکل از مهسا جاور، سها فخری، ساقی ملکی و هنگامه کامیاب با زمان ۶:۲۱:۶۸ در جایگاه دوم ایستاد و به فینال صعود کرد.
فاطمه مجلل در رشته تک نفره سنگین وزن بانوان نیز با زمان ۸:۲۰:۲۹، در مقام دوم گروه خود قرار گرفت و به فینال دست یافت.
تیم دو نفره سبک وزن بانوان، متشکل از کیمیا زارعی و زینب نوروزی، با ثبت زمان ۷:۳۱:۶۸، در جایگاه دوم گروه خود قرار گرفت و به فینال رسیدند.
امیرحسین محمودپور در ماده سبک وزن آقایان با زمان ۷:۲۴:۷۴، به مقام نخست رسید و به فینال صعود کرد.
در مسابقات دو نفره تک پاروی بانوان، تیم دو نفره ایران شامل هانیه خورسند و سارا فخری با زمان ۸:۰۵:۹۴ در جایگاه سوم قرار گرفت و به فینال راه یافتند.
به این ترتیب، تیم ملی روئینگ ایران با کسب نتایج درخشان در ۸ ماده، موفق به حضور در فینال در تمامی رشته‌های خود شد.
رقابت‌های فینال فردا، پنج‌شنبه دوم مهرماه برگزار خواهد شد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.