وزیر فرهنگ: جنگ دیپلماسی به همان اندازه مهم است که جنگ در میدان
به نقل از ایرنا، سیدعباس صالحی در روز چهارشنبه، اول مهرماه، در پروفایل خود در شبکه اجتماعی ایکس اشاره کرد: سخنرانی قاطع و حکیمانه رییس جمهور در اجلاس سازمان ملل، بیانگر این نکته است که باید از کنفرانسهای جهانی دوری نکرد و بهجای آن، این رویداد را فرصتی برای انتشار پیام ملت ایران تلقی کرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: در دنیای امروز، جنگ دیپلماسی به اندازه جنگ در میدان اهمیت دارد و به هر دو بعد نیاز داریم.

مسعود پزشکیان رییس جمهور ایران در تاریخ اول مهرماه در هشتاد و یکمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد، اعلام کرد که کشور ما هیچگاه آغازگر جنگ نبوده و همواره تمایل خود را برای مذاکره در عمل نشان داده است. وی ادامه داد: جنگ به ما تحمیل شد، اما ما ثابت کردیم که از دفاع از خود واهمهای نداریم و برای مذاکرات صلحآمیز نیز از هیچگونه تلاشی فروگذار نمیکنیم و تا پای جان در محافظت از کشور عزیزمان ایستادهایم.