کد خبر 709055
۱۴۰۵/۰۷/۰۲ ۱۷:۲۵

انفجار چاه در باغ‌ویلای شاهنامه مشهد، یک قربانی گرفت

ساعت 24 - مشهد- نماینده سازمان آتش‌نشانی مشهد اعلام کرد: یک انفجار در چاهی واقع در باغ‌ویلایی در شاهنامه ۱۸، به فوت یک جوان ۲۷ ساله و همچنین جراحات و سوختگی یک مرد ۴۰ ساله انجامید.
انفجار چاه در باغ‌ویلای شاهنامه مشهد منجر به یک فوتی شد

طبق گزارش خبرگزاری مهر، سرآتشیار معین رضا فرخنده بیان کرد: انفجاری که در یک چاه واقع در باغ‌ویلایی در شاهنامه ۱۸ اتفاق افتاد، منجر به فوت یک جوان ۲۷ ساله و آسیب‌دیدگی و سوختگی یک مرد ۴۰ ساله شد.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی مشهد ادامه داد: این حادثه به سامانه ۱۲۵ اطلاع داده شد و به‌سرعت نیروهای عملیاتی از ایستگاه‌های ۳۶ و ۵۰ به محل اعزام شدند.

وی اضافه کرد: در این واقعه، مرد ۴۰ ساله‌ای که صاحب باغ بود، دچار سوختگی شد و بلافاصله به بیمارستان توسط عوامل اورژانس منتقل گشت. همچنین جوان ۲۷ ساله‌ای که به عنوان مقنی یا پیمانکار در آن محل حضور داشت، در داخل چاه دچار حادثه گردید و با تأیید عوامل اورژانس جان خود را از دست داد.

فرخنده تأکید کرد: همکاران آتش‌نشان ابتدا با استفاده از دستگاه مکنده، گاز موجود در چاه را تخلیه کرده و سپس با به کارگیری دستگاه گازسنج، ایمنی محیط را تأیید کردند. بعد از آن، نیروهای عملیاتی با تجهیزات تنفسی وارد چاه شدند و فرد مصدوم را به بیرون انتقال دادند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی مشهد اشاره کرد: علت دقیق وقوع این حادثه در حال بررسی توسط کارشناسان مربوطه است و با تلاش تیم‌های عملیاتی، از ایجاد خطرات ثانویه و گسترش حادثه جلوگیری شد.

وی با ابراز همدردی عمیق با خانواده داغدار این جوان، از شهروندان درخواست کرد که از هرگونه فعالیت خودسرانه همچون حفاری، لوله‌کشی و دستکاری در خطوط گاز و تأسیسات زیرزمینی اجتناب ورزند و تنها به افراد متخصص و مجاز در این زمینه اعتماد کنند تا از وقوع چنین حوادث ناگوار و غیرقابل جبران پیشگیری شود.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.