کد خبر 709131
۱۴۰۵/۰۷/۰۲ ۱۹:۲۳

رحمان، مترجم کاناوارو و قلعه نویی

ساعت 24 - رحمان رضایی، که به عنوان لژیونر فوتبال ایران در لیگ برتر ایتالیا شناخته می‌شود، در حرکتی جالب و حائز اهمیت، مسئولیت مترجمی میان فابیو کاناوارو و امیر قلعه‌نویی را بر عهده گرفت.
رحمان، مترجم کاناوارو و قلعه نویی

به گزارش “ورزش سه”، یکی از جذاب‌ترین حواشی پیش از آغاز دیدار ایران و ازبکستان، زمانی به وقوع پیوست که رحمان رضایی، مربی تیم ملی فوتبال به عنوان مترجم در خصوص مکالمات میان امیر قلعه‌نویی و فابیو کاناوارو ایفای نقش کرد.

رضایی که در دوران حرفه‌ای خود چندین سال را در سری‌آ ایتالیا گذرانده است، به دلیل تسلطش بر زبان ایتالیایی، توانست صحبت‌های فابیو کاناوارو، سرمربی ایتالیایی ازبکستان را برای قلعه‌نویی و همچنین مکالمات سرمربی ایران را برای کاناوارو ترجمه نماید.

2540937

رحمان رضایی از جمله مربیانی به شمار می‌رود که بعد از برگزاری جام جهانی ۲۰۲۶، به فعالیت حرفه‌ای خود در کادر فنی تیم ملی ادامه خواهد داد و در جام ملت‌های آسیا نیز این مسئولیت را بر عهده خواهد داشت.

2540938

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.