کد خبر 709418
۱۴۰۵/۰۷/۰۳ ۰۸:۳۲

ناکامی تیم ملی امید حاصل مدیریت مهدی تاج است/ در جام ملت‌های آسیا، پیرترین تیم خواهیم بود

ساعت 24 - یکی از مربیان سابق تیم ملی فوتبال معتقد است که مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال، در شکست‌های تیم ملی امید سهم و تاثیر دارد.
ناکامی تیم ملی امید ثمره مدیریت مهدی تاج است/ پیرترین تیم در جام ملت‌های آسیا خواهیم بود
باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم طایفه - نادر فریاد شیران، مربی پیشین تیم ملی فوتبال در مصاحبه‌ای با خبرنگار ورزشی این باشگاه، در خصوص حذف تیم ملی امید ایران از بازی‌های آسیایی ناگویا ابراز کرد: به اعتقاد من این ناکامی نتیجه مدیریت مهدی تاج است و نمی‌توان بازیکنان و کادر فنی امید را مقصر دانست. این نتیجه به عملکرد رئیس فدراسیون فوتبال برمی‌گردد و متأسفانه ما در جام ملت‌های آسیا نیز با چنین نتایجی مواجه خواهیم شد.
او ادامه داد: با این شیوه مدیریت و رهبری تحت نظر مهدی تاج فوتبال ما به پیشرفت نخواهد رسید. تیم ملی امید از مرحله مقدماتی بازی‌های آسیایی کنار رفت، به همان سبکی که تیم ملی بزرگسالان در مرحله گروهی جام جهانی از دور رقابت‌ها حذف شد. حالا آقایان باید به استقبال تیم ملی امید بروند و شادمانی کنند. کمترین تقصیر در این ناکامی متوجه بازیکنان و کادر فنی تیم ملی امید است و به عقیده من تنها مهدی تاج مسئول این شکست است. فریاد شیران افزود که انتظارات از تیم ملی امید برای قهرمانی در بازی‌های آسیایی ناگویا بسیار بالا بود: خوشبختانه حسین عبدی، سرمربی تیم ملی فوتبال همانند سایر مربیان وعده قهرمانی نداد، اما سرمربی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی بیان کرده بود که ما با کسب چهار امتیاز از گروه‌مان صعود خواهیم کرد، اما همانطور که دیدیم، نتیجه شگفت‌آوری ثبت شد و ما با سه تساوی از دور رقابت‌ها خارج شدیم. از طرفی سرمربی تیم ملی فوتبال توانست ۱۴ میلیارد تومان پاداش دریافت کند که خوشبختانه نصیبش شود.
این مربی اسبق تیم ملی فوتبال در خصوص شایعات پیرامون قرارداد قلعه نویی به مبلغ ۱۵ میلیارد تومان در هر ماه و ۹۰ میلیارد تومان در مجموع اشاره کرد و گفت: برخی فدراسیون‌های ورزشی حتی به ۱۰ میلیارد تومان هم دست نمی‌یابند، در حالی که سرمربی تیم ملی ایران به چنین رقمی دست یافته است. بدیهی است که هزینه‌های جاری، دستمزدهای کادر فنی، اردوها و بازی‌های تدارکاتی نیز مبلغ بسیار بالاتری را به این عدد می‌افزاید. به گفته برخی دوستان، ما از رویارویی با ازبکستان به شدت خسته شده‌ایم. حال اگر این تیم قهرمان جام ملت‌های آسیا شود و به جای ۹۰ میلیارد تومان، ۹۰۰ میلیارد تومان به آن پرداخت کنند، چه مشکلی وجود دارد؟ به هر حال وضعیت کنونی مطلوب نیست و تیم‌های ملی در تمام رده‌ها در رقابت‌ها به شدت ناکام بوده‌اند.
وی در ارزیابی لیست تیم ملی فوتبال افزود: به نظر می‌رسد ما دوباره با پیرترین تیم در جام ملت‌های آسیا روبرو خواهیم بود. کاناوارو، سرمربی تیم ملی ازبکستان، بازیکنانی در سنین ۱۶ یا ۱۷ ساله را به تیم ملی دعوت کرده است. جای سوال است که چرا سرمربی تیم ملی اصرار بر دعوت از بازیکنان با سن بالا دارد. او که دو دوره سرمربی تیم ملی در جام ملت‌های آسیا بوده و در نهایت تیم ملی را از این رقابت‌ها حذف کرده، دوباره در این مسابقات ناکام خواهد شد.
فریاد شیران اظهار داشت: من هیچ امیدی به تیم ملی فوتبال ندارم و وضعیت در سایر رده‌ها نیز به همین شکل است. ما اقداماتی انجام دادیم که نتیجه‌اش این شده است که تیم‌های ملی و باشگاه‌های ما در آسیا و سطح بین‌المللی هیچ شانسی ندارند. این وضعیت به مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال برمی‌گردد. متأسفم که اعضای مجمع فدراسیون فوتبال ساکت هستند و از خود اعتراضی نمی‌کنند. سوال من این است که آیا اعضای مجمع از کارکرد تیم‌های ملی فوتبال و عملکرد رئیس فدراسیون فوتبال و هیئت رئیسه رضایت دارند؟ شنیده‌ام که به سه نفر از اعضای تیم ملی فوتبال ۷ میلیارد تومان پاداش پرداخت شده است.
او در ادامه بیان کرد: رفتن مسئولان فوتبال به مکزیک یک اشتباه بزرگ بوده و هزینه‌های زیادی برای کشور به همراه داشته‌ و همین امر برای خودشان پاداش‌هایی رقم زده است. این موضوع نشان‌دهنده عدم نظارت و کنترل مجمع فدراسیون فوتبال است. اگرچه می‌گویند فدراسیون فوتبال موجودی مستقل است و وزیر ورزش نمی‌تواند در امور آن دخالت کند، اما اعضای مجمع فدراسیون فوتبال باید بتوانند در این زمینه اقدام کنند و مهدی تاج را مانند عزیزی خادم به خاطر بی‌کفایتی برکنار نمایند. اگر چنین اقدامی صورت گیرد، آن زمان ما به اعضای مجمع اعتماد خواهیم داشت؛ اما من به آن‌ها شک دارم و معتقدم که این افراد در یک تیم هستند و نتیجه این ارتباطات نیز منجر به خروج ناباورانه تمامی رده‌های سنی تیم ملی از رقابت‌های آسیایی و جهانی می‌شود.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.