کد خبر 710852
۱۴۰۵/۰۷/۰۴ ۱۸:۱۴

اظهار نظر ترامپ: پیشنهاد توافق ایران را نمی‌پذیرم

ساعت 24 - ترامپ بر این باور است که: من هر گونه توافق مربوط به ایران را رد می‌کنم. آن‌ها تلاش دارند توافقی به امضا برسانند که مطابق آن، تنگه هرمز به سرعت باز خواهد شد، زیرا در حال حاضر با شکست قابل توجهی مواجه هستند.
ادعای ترامپ: پیشنهاد توافق ایران را رد می‌کنم

دونالد ترامپ در مصاحبه‌ای با خبرنگار شبکه روداو از عدم پذیرش پیشنهاد ایران در راستای توافق خبر داد و این‌گونه ادعا کرد که تهران به دلیل دشواری‌های اقتصادی ناشی از وضعیت تنگه هرمز به دنبال توافق و بازگشایی فوری این تنگه است.

بر اساس گزارش فرارو به نقل از عرب‌نیوز، ترامپ تصریح کرد: من این توافق را نمی‌پذیرم. آن‌ها تمایل دارند توافقی را فراهم کنند که به موجب آن، تنگه هرمز به‌سرعت باز شود، زیرا به شدت در حال رفتن به سمت شکست هستند.

رئیس‌جمهور ایالات متحده همچنین اظهار داشت که واشنگتن کنترل کاملی بر تنگه هرمز دارد و افزود: مقدار زیادی نفت از این تنگه عبور می‌کند. شب گذشته ۲۹ کشتی از این مسیر عبور کرده‌اند.

ترامپ در ادامه به تمایل ایران برای برقراری توافق اشاره کرده و گفت: آن‌ها به دنبال توافق هستند و من این را مثبت می‌دانم. من هم به توافق کردن علاقه دارم، اما آن توافق نمی‌تواند مورد پذیرش باشد.

او در خصوص دلیل درخواست ایران برای بازگشایی تنگه هرمز اظهار کرد: آن‌ها می‌خواهند که تنگه هرمز به‌سرعت باز شود. آیا می‌دانید چرا؟ زیرا در حال سقوط هستند.

ترامپ سپس به ادعای خود ادامه داد که ایران تأمین مالی خود را از طریق تنگه هرمز انجام می‌دهد و گفت: آن‌ها خود را فریب داده‌اند. آن‌ها اعلام کردند: بیایید این تنگه را ببندیم و برای جهان مشکلاتی ایجاد کنیم. سپس من وارد عمل شدم و بزرگ‌ترین محاصره نظامی تاریخ را رقم زدیم. این یک دیوار فولادی است.

رئیس‌جمهور آمریکا در پایان تأکید کرد: اکنون آن‌ها دیگر پولی برای خود ندارند، زیرا قصد داشتند تنگه را ببندند. من نیز گفتم: خوب، ما هم آن را برای شما می‌بندیم، اما سایرین مجاز به استفاده از آن خواهند بود.

عرب نیوز

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.