لژیونرها با تأخیر به تیم ملحق شدند، هماهنگی لازم را پیدا نکردیم
پس از شکست تیم ملی در برابر ازبکستان، آریا یوسفی در خصوص اوضاع این دیدار دوستانه و دلایل ناهماهنگی موجود در تیم، دیدگاههای خود را بیان کرد و امیدوار بود که ملیپوشان با تمرینات آینده خود برای مواجهه با روسیه خود را آماده کنند.
یوسفی در تحلیل شکست تیم ملی برابر ازبکستان گفت: «در رابطه با باخت به ازبکستان، باید بیان کنم که بازیهای دوستانه فرصتی هستند تا بتوانیم نقاط ضعف خود را شناسایی کرده و برای رقابتهای اصلی آمادگی لازم را بدست آوریم و به موفقیتهای قابل توجهی نائل شویم.
با توجه به تغییراتی که در فهرست تیم به وجود آمد و دیر اضافه شدن بازیکنان لژیونر، قادر نبودیم به هماهنگی لازم دست یابیم. امیدوارم با تمریناتی که در این روزها انجام خواهیم داد، برای مسابقه با روسیه به وضعیت مطلوبی برسیم و بتوانیم دل مردم عزیز ایران را شاد کنیم.»
بیشتر بخوانید: وعده علی نعمتی برای بازی با روسیه: جبران میکنیم/ انتقادها عادلانه نیست؛ باید در آرامش باشیم تا بتوانیم صدمان را بگذاریم