ترخیص بیش از ۱۱۲ هزار قلم دارویی بیماران خاص به همت دادستانی تهران
بر اساس اطلاعات ارائهشده از سوی ایسنا و به نقل از قوه قضاییه، تعداد ۱۱۲ هزار و ۲۶۴ قلم از داروهای ضروری برای بیماریهای خاص و مراقبتهای ویژه با تلاشهای انجامشده توسط دادستانی تهران، از گمرک ترخیص و به زنجیره تأمین دارویی کشور افزوده شد.
علی صالحی، دادستان تهران، بیان کرد: این اقلام شامل دو نوع داروی تخصصی برای بیماریهای خاص است که از فرآوردههای پلاسمای خون مشتق شده و جزء ذخایر استراتژیک دارویی این کشور به شمار میروند. این داروها در درمان بیماران مبتلا به نقص ایمنی اولیه، بیماریهای خودایمنی، سوختگیها و همچنین در زمینه مراقبتهای ویژه، اهمیت فراوانی دارند.
صالحی اضافه کرد که این داروها با استفاده از ارز ترجیحی به ارزشی معادل ۱۳۰۴ میلیارد و ۱۰۸ میلیون و ۱۶۰ هزار ریال در دو محموله مختلف به کشور وارد شدند و با پیگیریهای موثر دادستانی تهران از گمرک ترخیص گردیدند.
انتهای پیام