کد خبر 719651
۱۴۰۵/۰۷/۱۴ ۰۸:۱۲

دانش‌بنیان شدن ۶۸ واحد تولیدی در نیمه اول سال جاری

ساعت 24 - معاون وزیر صمت اعلام کرد: شناسایی و تبدیل واحدهای صنعتی کوچک واقع در شهرک‌ها و نواحی صنعتی به واحدهای دانش‌بنیان، از اولویت‌های اصلی این سازمان محسوب می‌شود. در شش ماه نخست سال جاری، تعداد ۱۵۰ واحد صنعتی دارای پتانسیل دانش‌بنیان شناسایی شده و با حمایت‌های سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران (ایزیپو)، ۶۸ واحد تولیدی به سمت دانش‌بنیان شدن پیش رفته‌اند.
دانش‌بنیان شدن ۶۸ واحد تولیدی طی نیمه نخست امسال
باشگاه خبرنگاران جوان - طهمورث لاهوتی اشکوری بیان کرد: با پیشرفت فناوری‌های نوین و افزایش اهمیت دانش در ایجاد ارزش افزوده، شرکت‌های دانش‌بنیان به یکی از ارکان اساسی در اقتصادهای پیشرفته تبدیل شده‌اند.
وی تصریح کرد: این شرکت‌ها با تمرکز بر پژوهش و توسعه، نوآوری و به کارگیری مؤثر دانش تخصصی، نقشی اساسی در تحول اقتصادی و افزایش اشتغال ایفا می‌کنند.
معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران (ایزیپو) اظهار داشت: شرکت‌های دانش‌بنیان، به دلیل توانایی در تجاری‌سازی ایده‌ها و فناوری‌های نوین، می‌توانند به عنوان محرک‌های اصلی رشد اقتصادی عمل نمایند. این شرکت‌ها با افزایش بهره‌وری و رقابت‌پذیری در صنایع مختلف، علاوه بر ایجاد فرصت‌های شغلی جدید، به بهبود وضعیت استخدامی نیز یاری می‌رسانند.
لاهوتی اشکوری افزود: فعالیت در این حوزه به همراه چالش‌ها و ریسک‌های متعددی است، از جمله نیاز به سرمایه‌گذاری‌های زیاد و پیچیدگی‌های قانونی و اداری؛ هرچند که تأسیس شرکت‌های دانش‌بنیان دارای مزایای گوناگونی است که شامل افزایش نوآوری، بهبود بهره‌وری، اشتغال‌زایی، تقویت رقابت‌پذیری و تسهیل فرآیندهای شبکه‌سازی و همکاری‌ها می‌باشد.
وی همچنین خاطرنشان کرد: شناسایی و دانش‌بنیان کردن واحدهای صنعتی کوچک مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی، از برنامه‌های کلیدی سازمان ایزیپو است و در سال ۱۴۰۴ موفق شدیم با شناسایی و حمایت از واحدهای دارای پتانسیل برای دانش‌بنیان شدن، به فرایند دانش‌بنیان کردن ۱۶۹ واحد صنعتی پرداخته و در ۶ ماهه نخست سال جاری، ۱۵۰ واحد صنعتی با این ظرفیت شناسایی شده و ۶۸ واحد تولیدی با حمایت‌های سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران (ایزیپو) به وضعیت دانش‌بنیان رسیده‌اند.
معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، ابراز داشت: به منظور آشنایی واحدهای صنعتی کوچک مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی، برنامه‌های آموزشی در رابطه با فرآیندها و ضوابط دانش‌بنیان شدن و مزایای آن بر پایه آخرین تغییرات و دستورالعمل‌های نظام ارزیابی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در سطح استان‌ها برگزار خواهد شد. علاقه‌مندان می‌توانند با هماهنگی لازم و حمایت مالی شرکت شهرک‌های صنعتی در این دوره‌ها شرکت نمایند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.