کد خبر 722858
۱۴۰۵/۰۷/۱۷ ۱۸:۵۶

تعریف جالب مصطفی میرسلیم از تیبا؛ توانایی رقابت با خودروهای خارجی را دارد/ اظهارات درباره بی‌کیفیتی خودروها به‌دور از واقعیت است!

ساعت 24 - مصطفی میرسلیم، یکی از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام، اظهار داشت که «تیبا از نظر قابلیت رقابت با خودروهای خارجی برخوردار است» و افزود: انتقادات در مورد بی‌کیفیتی خودروها توهمی بیش نیست.
تمجید عجیب مصطفی میرسلیم از تیبا؛ با خودروهای خارجی قابلیت رقابت دارد/ لگن بودن خودروها مغلطه است!

بر اساس گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مصطفی میرسلیم، یکی از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: تیبا در رقابت با خودروهای خارجی توانایی دارد و ادعای ناچیز بودن خودروها یک اشتباه است. به نظر من، باید واردات خودروها محدود به مقادیر بسیار کمی باشد؛ این واردات باید صرفاً به منظور بررسی نوآوری‌ها و پیشرفت‌های صنعت خودروسازی جهانی انجام شود.

به نقل از خبر فوری، مهم‌ترین نکات این مصاحبه را در ادامه خواهید خواند:

* تأثیر خودروها بر افزایش شمار تصادفات و تلفات جاده‌ای، این نگرش را به وجود می‌آورد که نمی‌توانیم تمام حوادث را به خودرویی خاص نسبت دهیم. عوامل متعددی از جمله نحوه رانندگی و شرایط نامناسب جاده‌ای نیز در بروز این وقایع نقش دارند.

* در صورتی که بنزین به قیمت پایین عرضه شود، نمی‌توان انتظار داشت که مردم برای خرید خودروهای گران‌قیمت ترغیب شوند.

* مرحوم خامنه‌ای نیز همواره بر این اعتقاد بود که نباید مردم کنار گذاشته شوند. میرحسین موسوی افرادی را که به این اصل پایبند نبودند از دولت برکنار کرد، مانند آقای عسگر اولادی.

۳۱۲۱۶

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.