کد خبر 726914
۱۴۰۵/۰۷/۲۲ ۰۷:۵۲

رئیس MI5: ایران در تلاش برای هدف قرار دادن تأسیسات نظامی در بریتانیا است

ساعت 24 - رئیس سازمان اطلاعات داخلی انگلستان با اشاره به گسترش فعالیت‌های ایران در این کشور، ادعا کرد که این کشور اکنون تأسیسات نظامی را به عنوان اهداف احتمالی خود در نظر گرفته است؛ ادعایی که در نتیجه تحقیقات در مورد یک طرح مشکوک برای حمله به پایگاه هوایی فیرفورد مطرح شده است.
رئیس MI5: ایران به دنبال هدف قرار دادن مراکز نظامی در انگلیس است

طبق گزارشی از ایلنا به نقل از الجزیره، کن مک‌کالوم، سرپرست سازمان اطلاعات داخلی بریتانیا (MI5)، در روز سه‌شنبه اعلام کرد که فعالیت‌های مرتبط با ایران جهت حمله به تأسیسات نظامی در بریتانیا، یک واقعیت است که نمونه‌های مشابهی از آن نیز شاهد بوده‌ایم.

او با ادامه‌دادن به اظهاراتی که به نظر می‌رسد بی‌پایه باشد، بیان داشت که اقدامات مرتبط با تهران دیگر صرفاً محدود به مخالفان ایرانی نمی‌شود و به فعالیت‌های خرابکارانه و آتش‌افروزانه علیه مراکز یهودی نیز گسترش یافته است. بر اساس ادعای مک‌کالوم، اکنون این فعالیت‌ها به هدف قرار دادن نهادهای دشوارتر همچون تأسیسات نظامی نیز کشیده شده است.

این اظهارات در شرایطی مطرح می‌شود که پلیس انگلستان در حال بررسی یک طرح مشکوک مرتبط با پایگاه هوایی فیرفورد واقع در غرب کشور است؛ پایگاهی که نیروهای آمریکایی از آن برای عملیات نظامی، از جمله حملات به ایران در جنگ اخیر بهره برده‌اند.

به نقل از این گزارش، پس از کشف مواد آتش‌زا در سه کامیون در نزدیکی این پایگاه در تاریخ ۲۷ سپتامبر، ده‌ها نفر از ساکنان آن منطقه مجبور به تخلیه شدند. در این راستا، پلیس هفت نفر را دستگیر کرد که بعد از مدتی با قرار وثیقه آزاد شدند. مقامات بریتانیایی هنوز نتوانسته‌اند ارتباط این افراد با ایران را به‌طور قطعی اثبات کنند.

مک‌کالوم همچنین اعلام کرد که بیش از ۵۰ نفر در سال گذشته به دلیل پرونده‌های مرتبط با ایران دستگیر شده‌اند. وی افزود که مقامات اطلاعاتی بریتانیا بر این باورند که تهران و مسکو دامنه فعالیت‌های خود را علیه این کشور و دیگر کشورهای اروپایی افزایش داده‌اند.

در عوض، ایران هرگونه نقش در طرح مشکوک مربوط به پایگاه فیرفورد را تکذیب کرده است. با این وجود، مقام‌های ایرانی پیش‌تر اعلام کرده بودند که هر پایگاهی که برای حمله به خاک ایران استفاده شود، می‌تواند به عنوان یک هدف مشروع در نظر گرفته شود.

رئیس MI5 همچنین به افزایش تهدیدات سایبری و استفاده از هوش مصنوعی در فعالیت‌های تروریستی اشاره کرده و از تأسیس مرکزی جدید برای ارزیابی خطرات امنیتی ناشی از این فناوری خبر داد.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.