کد خبر 727837
۱۴۰۵/۰۷/۲۲ ۲۲:۴۲

ادعای وجود پنالتی مشکوک در دیدار خیبر و پرسپولیس؟ +عکس

ساعت 24 - باشگاه خیبر به یک اتفاق بحث‌برانگیز در مسابقه خود با پرسپولیس واکنش نشان داده است.
سند پنالتی سوخته در بازی خیبر - پرسپولیس؟ +عکس

دیدار معوقه تیم‌های خیبر و پرسپولیس که به عنوان بخشی از هفته هفتم لیگ برتر برگزار گردید، با نتیجه تساوی بدون گل به پایان رسید. این مسابقه با اعتراضاتی از طرف تیم خیبر نسبت به یک تصمیم جنجالی داوری همراه بود.

نمایندگان خیبر بر این باورند که در یک توپ بلند در محوطه جریمه پرسپولیس، پیراهن مسعود محبی، مدافع خیبر به طرز غیرقانونی‌ای توسط محمد مهدی زارع، مدافع پرسپولیس گرفته شده و بنابراین انتظار داشتند که پنالتی به نفع آنها اعلام گردد.

عکس واضحی از این صحنه منتشر شده که می‌تواند مبنای نظرات کارشناسان قرار گیرد.

لازم به ذکر است که در دقیقه ۳۴ نیمه اول، اوستون اورونوف در محوطه جریمه خیبر با فردین یوسفی برخوردی داشت که در مرحله اول، بیژن حیدری نقطه پنالتی را نشان داد؛ اما با مشاوره کمک داور ویدیویی و بازبینی این صحنه توسط حیدری، تصمیم اولیه لغو شد و پنالتی به سود پرسپولیس منتفی گردید. این حادثه نیز در نهایت موجب انتقاد باشگاه پرسپولیس شد.

بیشتر بخوانید: کارشناس داوری به بررسی مشکوک‌ترین صحنه بازی پرسپولیس - خیبر می‌پردازد/ آیا پنالتی روی اورونوف صحیح بود؟

تصویر واضح از صحنه مشکوک به پنالتی در بازی خیبر - پرسپولیس +عکس

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.