کد خبر 732903
۱۴۰۵/۰۷/۲۸ ۱۹:۵۰

فرشاد، بهترین گلزن، تنها به سفارش گل می‌پردازد

فرشاد آقای گل فقط سفارش گل می‌دهد
ساعت 24 - تیم مس رفسنجان در یکی از دیدارهای پربرگ و بار این هفته موفق شد بر نیروی زمینی غلبه کند.

طبق گزارش "ورزش سه"، تیم مس رفسنجان در عصر امروز یکی از مسابقات پرگل این هفته فوتبال ایران را به ثبت رساند و با یک پیروزی قاطعانه میدان را ترک کرد. شاگردان فرشاد پیوس به عنوان میزبان نیروی زمینی وارد زمین شدند تا با کسب سه امتیاز و حفظ رتبه خود در راس جدول به هدف خود دست یابند و به سرعت به سمت تحقق این هدف پیش رفتند.

در دقیقه 13، رضا مغانلو نخستین گل مس رفسنجان را به نام خود ثبت کرد و پس از آن، تیم میزبان به ادامه حملات خود پرداخت تا اینکه در دقیقه 36، رضا علیاری گل دوم را نیز به ثمر رساند و بدین ترتیب، شاگردان پیوس با برتری دو بر صفر به رختکن رفتند.

با آغاز نیمه دوم، نیروی زمینی تلاش کرد تا نتیجه را جبران کند و به سرعت توانست یکی از گل‌های خود را به ثمر برساند. مهدی یوسفی در دقیقه 52 اولین گل تیمش را به ثمر رساند و امیدها برای بازگشت ارتشی‌ها به بازی زنده شد اما تنها ده دقیقه بعد، آریا برزگر با گلزنی خود، خیال رفسنجانی‌ها را از پیروزی راحت‌تر کرد.

پس از این گل، روند بازی متعادل‌تر شد و در برخی برهه‌ها، تیم میزبان تسلط بیشتری به میدان داشت تا این‌که در دقیقه 82، با اعلام یک پنالتی به نفع مس رفسنجان، حسین کریم‌زاده این فرصت طلایی را غنیمت شمرد و گل چهارم را به ثمر رساند.

با این پیروزی 4 بر 1، تیم مس رفسنجان به مجموع 14 امتیاز رسید و به صدرنشینی خود در جدول ادامه داد. در سوی دیگر، تیم نیروی زمینی با قبول دومین شکست پیاپی و چهارمین باخت خود در این فصل پس از شش هفته، با 4 امتیاز در رتبه چهاردهم و در منطقه خطر جدول باقی ماند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.