کد خبر 734186
۱۴۰۵/۰۷/۳۰ ۱۰:۲۷

نماینده مجلس: عاصم‌منیر در تهران دستور بازگشایی مرز را صادر کرد/ همچنان تردد از ایران به پاکستان ممنوع است؛ انتظاری از دوستان پاکستانی نداشتیم

نماینده مجلس: عاصم‌منیر از تهران دستور بازگشایی مرز را داد/ تردد از ایران به پاکستان همچنان مسدود است؛ از دوستان پاکستانی چنین انتظاری نداشتیم
ساعت 24 - فداحسین مالکی به بسته شدن مرز ایران و پاکستان اشاره کرده و گفت: طرف پاکستانی اعلام کرده است که مشکل فنی مانع از بازگشایی شده است. من این موضوع را از استانداری سیستان و بلوچستان پیگیری کردم و به این نتیجه رسیدم که مرز باز شده، اما این بازگشایی تنها از یک سمت بوده است؛ به این معنا که کامیون‌های مستقر در پاکستان قادر به ورود به ایران هستند، در حالی که عبور و مرور از ایران به سمت پاکستان هنوز ممنوع است.

بر اساس گزارشی از خبرگزاری خبرآنلاین، فداحسین مالکی در خصوص بسته شدن موقت مرزهای پاکستان و وجود اخبار جدید مبنی بر احتمال محدود شدن عمده مرزهای عراق با ایران اظهار داشت: این موضوعات در پی فشارهای سیاسی ایالات متحده بر کشور‌های همسایه به منظور کناره‌گیری یا مسدود کردن مرزها و نیز محدویت در روابط تجاری و اقتصادی به وقوع پیوسته است.

براساس اطلاعات ایلنا، رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و پاکستان نسبت به وضعیت مرزی دو کشور ابراز تأسف کرده و گفت: ما هرگز از دوستان پاکستانی خود چنین اقدامی را انتظار نداشتیم و تصور نمی‌کردیم که تحت فشارهای آمریکایی قرار گیرند. پیش از این هم نظر خود را در این خصوص اعلام کرده بودیم. در سفر اخیر مارشال عاصم به تهران، در این خصوص گفت‌وگو انجام دادیم و او از همین‌جا، یعنی تهران، دستور داد تا مرز باز شود.

او ادامه داد: طرف پاکستانی اعلام کرده که دلیل این وضعیت یک مشکل فنی بوده است. در پیگیری از استانداری سیستان و بلوچستان مشخص شد که مرز باز شده، اما این بازگشایی تنها یک‌طرفه بوده به این معنا که کامیون‌های پاکستانی می‌توانند وارد ایران شوند، اما عبور از ایران به سمت پاکستان هنوز ممنوع است.

این نماینده مجلس در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی تاکید کرد: ما نیز اعلام کرده‌ایم که اگر این وضعیت ادامه یابد، ایران به ناچار مرز خود را از این سمت به روی طرف پاکستانی خواهد بست. همچنین درخواست کرده‌ایم که سفیر پاکستان به‌سرعت برای دیدار با من و دیگر همکاران به مجلس بیاید تا با همکاری مسئولان استانی این مسائل را حل و فصل نماییم.

29215

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.