کد خبر 734322
۱۴۰۵/۰۷/۳۰ ۱۵:۴۶

طرح نوین درمان اعتیاد با تمرکز بر کاهش عود و مرگ‌ومیر در حال اجرا است

طرح تحول درمان اعتیاد با هدف کاهش عود و مرگ‌ومیر در دستور کار است
ساعت 24 - مدیر کل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر، در توضیح اهداف طرح نوین درمان اعتیاد، به کاهش موارد عود، مرگ و میر ناشی از اوردوز، رفتارهای پرخطر و صدمات مرتبط با مصرف مواد به عنوان محورهای اصلی این طرح اشاره کرد و تصریح نمود: اجرای این طرح می‌تواند به عنوان یک عامل مؤثر در بهبود نظام درمان اعتیاد در کشور عمل کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر؛ پنل معاونت پیشگیری و درمان این ستاد با نام «گام‌های نوین در کاهش تقاضای مواد» در روز دوم از نوزدهمین کنگره دانش اعتیاد، در سالن همایش‌های رازی متعلق به دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.

دکتر سلیمان عباسی، مدیرکل درمان این ستاد، در خلال این پنل به توضیح درباره طرح تحول درمان پرداخت و اظهار داشت: برای موفقیت هر برنامه‌ای در کشور، لازم است که بین نهادهای علمی، سیاست‌گذاران و قانون‌گذاران توازن و هم‌افزایی وجود داشته باشد.

وی تصریح کرد: طرح تحول درمان، در راستای دستور ریاست محترم جمهوری و نماینده ایشان در ستاد مبارزه با موادمخدر و با نظر تمامی کارشناسان و نهادهای مرتبط به اجرا درآمده است.

عباسی با ذکر شیوه‌های درمان اعتیاد در کشورهای دیگر و نتایج آن‌ها تأکید کرد: روش‌های درمانی در کشور ما نیز نیاز به به‌روزرسانی دارد.

مدیرکل درمان ستاد مبارزه با موادمخدر، اهداف طرح تحول درمان را شامل کاهش عود اعتیاد، کاهش بار بیماری ناشی از اعتیاد، افزایش زمان ماندگاری در درمان، کاهش رفتارهای پرخطر و مجرمانه، کاهش آسیب‌های مرتبط با اعتیاد، ارتقاء عملکرد فردی و کاهش مرگ‌ومیر مرتبط با اوردوز ناشی از سوءمصرف مواد مخدر برشمرد و افزود: ما در گذشته ممکن است در زمینه درمان دارای ضعف‌هایی بوده‌ایم و لازم است که رویکردهای درمانی را به مسیر صحیح هدایت کنیم.

وی همچنین به اقدامات کلیدی کشورهای موفق در حوزه درمان اعتیاد اشاره نمود و اظهار داشت: همگان باید به نوبه خود در مقابله با این معضل اجتماعی مشارکت کنند.

عباسی در ادامه افزود: یکی از محورهای اصلی طرح تحول درمان معتادان، تقسیم‌بندی این افراد به چهار گروه مختلف است.

مدیرکل درمان ستاد مبارزه با موادمخدر تأکید کرد: طرح تحول درمان می‌تواند نقطه عطف ارزشمندی در عرصه درمان اعتیاد باشد.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.