کد خبر 739391
۱۴۰۵/۰۸/۰۶ ۰۷:۵۲

با استفاده از داروهای خوراکی و تزریقی به مرحله پایانی جام جهانی دست یافتم

با قرص و آمپول به فینال جام جهانی رسیدم
ساعت 24 - کریستین رومرو، بازیکن برجسته تیم ملی آرژانتین، اعلام کرده است که با بهره‌گیری از داروهای خوراکی و تزریقی موفق به رسیدن به فینال جام جهانی شده است.

براساس اعلام "ورزش سه"، کریستین رومرو، دفاع تیم ملی آرژانتین، در گفتگویی با یک کانال یوتیوبی به بیان شرایط جسمانی دشواری که پیش از فینال جام جهانی ۲۰۲۶ برابر اسپانیا تجربه کرد، پرداخته و ابراز کرد که علیرغم مصدومیت در تاندون آشیل و سطح پایین آمادگی، با مصرف دارو و تزریق مسکن در این بازی حاضر شده است.

رومرو در مورد مصدومیتش بیان کرد: «بعد از مسابقه با انگلیس، دیگر قادر به تمرین نبودم؛ تاندون آشیل من آسیب دید و همچنان در حال مبارزه با این مشکل هستم. در روزهای نزدیک به فینال هم نتوانستم تمریناتم را ادامه دهم و با کمترین سطح آمادگی ممکن به این بازی رسیدم.»

2555627

مدافع آرژانتینی همچنین به بیان شرایطش در فینال پرداخت: «برای بازی از چند قرص و تزریق مسکن استفاده کردم. بدنم در نیمه دوم دیگر توان کافی نداشت. واقعاً ناراحت‌کننده بود که با این وضعیت به میدان فینال جام جهانی بروم، اما هر فردی همیشه تمایل دارد که در چنین مسابقاتی شرکت کند و نمی‌تواند به چنین بازی‌ای نه بگوید. احساس می‌کردم که توانایی انجام بازی را دارم و بخاطر همین، تصمیم به حضور در زمین گرفتم.»

رومرو در ادامه بر این نکته تأکید کرد که علیرغم چالش‌های جسمانی، نمی‌خواست فرصت برای حضور در مهم‌ترین مسابقه فوتبال جهان را از دست بدهد. او نهایتاً در فینال برابر اسپانیا به میدان رفت و آرژانتین با نتیجه ۱-۰ شکست خورده و به مقام نایب‌قهرمانی جام جهانی ۲۰۲۶ دست یافت.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.