کد خبر 744097
۱۴۰۵/۰۸/۱۱ ۱۴:۳۹

تهران و واشنگتن به زودی پیش‌نویس توافق را بررسی خواهند کرد؟

تهران و واشنگتن در آستانه بررسی پیش‌نویس توافق؟
ساعت 24 - یکی از مقام‌های ارشد حاضر در مذاکرات دوحه خبر داد که تیم مذاکره‌کننده ایران دیروز این شهر را ترک کرده است.

 به نقل از یک منبع ارشد در رسانه‌ای انگلیسی گزارش شده که تیم‌های مذاکره‌کننده ایرانی به گفتگوهای خود با واسطه‌های قطری که با هدف پایان دادن به تنش‌ها با ایالات متحده پیگیری می‌شد، خاتمه داده‌اند.

بر اساس اطلاعات فرارو و به نقل از رویترز، این منبع بیان کرد که یک پیش‌نویس پیشنهادی در حال ارزیابی است و احتمالا نشست‌های آتی نیز برگزار خواهد شد.

این مقام اضافه کرد که تیم مذاکره‌کنندگان روز گذشته مکان را ترک کردند، اما این اقدام به هیچ وجه به معنای بروز مشکلاتی در مذاکرات نیست.

وی اطلاعات بیشتری درباره این پیش‌نویس فاش نکرد.

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه، یادآور شد که کاظم غریب‌آبادی، معاون وزیر امور خارجه، در دوحه به عنوان تسهیل‌گر تبادل پیام‌ها با واشنگتن به کمک میانجی‌های قطری مشغول به کار بوده است.

روز شنبه، شبکه الجزیره قطر به نقل از عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، خبر داد که در صورت دستیابی به توافقی جدید، تنگه هرمز ممکن است در عرض دو روز بازگشایی شود؛ در حالی که زمانبندی ابتدایی برای این کار یک هفته در نظر گرفته شده بود.

پیشنهاد اولیه ایران قبل‌تر از سوی دونالد ترامپ رد شده بود.

این مرحله از تلاش‌های دیپلماتیک در شرایطی پیگیری می‌شود که نگرانی‌ها از احتمال تشدید دوباره تنش‌ها پس از انتخابات میان‌دوره‌ای روز سه‌شنبه در ایالات متحده وجود دارد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.