کد خبر 748782
۱۴۰۵/۰۸/۱۶ ۱۰:۲۴

پس از علیپور، نوبت به انتقاد از سرگیف رسید/ نارضایتی سرمربی از عملکرد مهاجم خارجی!

پس از علیپور، سرگیف هم سیبل انتقادات شد/ فریاد سرمربی از دست مهاجم خارجی!
ساعت 24 - مهدی تارتار بلافاصله بعد از شکست پرسپولیس در برابر فجر سپاسی، به هدر رفتن فرصت‌های ایگور سرگیف اشاره کرد؛ مهاجمی که بنا به گفته سرمربی تیم سرخ‌پوش، برای دومین بار در شرایط تک‌به‌تک موفق به گلزنی نشده است.

در روزی که تیم پرسپولیس برای ترمیم نتایج خود برابر فجر سپاسی در حال تلاش بود، یکی از حیاتی‌ترین موقعیت‌های این تیم در نیمه دوم به هدر رفت. جایی که ایگور سرگیف قادر بود با بهره‌گیری از اشتباه مدافع حریف، در موقعیت تک‌به‌تک قرار بگیرد و بتواند کار را به تساوی برساند، اما ضربه‌اش راهی به دروازه نیافت. این اتفاق دقیقاً مشابه موردی است که در دیدار با فولاد رخ داد!

این صحنه از نگاه مهدی تارتار، سرمربی پرسپولیس، دور نماند. پس از خاتمه بازی، او در نشست خبری به‌طور ویژه به سرگیف اشاره کرد و اظهار داشت: «سرگیف برای دومین بار در موقعیت تک‌به‌تک گلزنی را از دست می‌دهد.» این جمله نشان‌دهنده این بود که این اتلاف فرصت نه تنها مختص دیدار با فجر است، بلکه تارتار آن را نشانه‌ای از تکرار ناکامی می‌داند.

از دست دادن چنین فرصتی در شرایطی که پرسپولیس برای فرار از شکست خانگی نیازمند گل بود، اهمیت دوچندانی پیدا می‌کند. سرگیف در آن لحظه می‌توانست با یک شوت دقیق، روند بازی را تغییر دهد؛ اما توپ از دست رفت و سرخ‌پوشان همچنان برای بازگشت به بازی با چالش‌های زیادی مواجه شدند.

به‌طوری‌که نمی‌توان تمامی دلایل شکست پرسپولیس را به تنها این صحنه محدود کرد، موقعیت سرگیف یکی از آن فرصت‌هایی بود که می‌توانست سرنوشت بازی را تغییر دهد. اشاره مستقیم تارتار به این مهاجم نیز حکایت از این دارد که سرمربی پرسپولیس از بازیکنان باتجربه تیمش انتظارات بالاتری در لحظات سرنوشت‌ساز دارد.

اکنون سرگیف باید در ادامه مسابقات نشان دهد که می‌تواند به نحو بهتری از چنین موقعیت‌هایی بهره ببرد؛ زیرا در تیمی با انتظارات بالای پرسپولیس، فرصت‌های از دست‌رفته در رقابت‌های نزدیک ممکن است هزینه‌های سنگینی به همراه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: پیشنهاد پرسپولیس را رد کردم؛ فرهاد مجیدی می‌خواست به استقلال بروم

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.