کد خبر 748796
۱۴۰۵/۰۸/۱۶ ۱۰:۳۲

حفاظت از مسیرهای اقتصادی در برابر سارقان و محتکران؛ سه برابر شدن میزان کشفیات

پاکسازی مسیرهای معیشتی از دست سارقان و محتکران؛ کشفیات۳ برابر شد
ساعت 24 - سخنگوی نیروهای انتظامی با توضیح درباره رویکردهای نوین پلیس در مبارزه با جرم و جنایت، از پیشرفت‌های قابل توجه در افزایش میزان کشفیات در دوره ۷ ماهه اخیر خبر داد.

به نقل از ایسنا، سردار سعید منتظرالمهدی، سخنگوی پلیس، با تأکید بر استفاده از هوش عملیاتی در عرصه جرایم عمومی، اعلام نمود که در این مدت، نرخ کشف سرقت‌ها به ۶۱ درصد رسیده است. به‌گونه‌ای که ۳۰ درصد از این کشفیات مربوط به عملکرد سال گذشته و ۳۱ درصد ناشی از کوشش‌های مستمر در سال جاری می‌باشد.

وی همچنین خبر از استرداد ۶۶ درصد از اموال به سرقت رفته به مالباختگان داد که نشان‌دهنده دقت در روند کشف و توجه به بازپس‌گیری اموال مسروقه برای صاحبان آن است.

سخنگوی فراجا با اشاره به تمرکز پلیس بر ایمنی معیشت و کاهش فشارهای اقتصادی بر کسب‌وکارها، تصریح کرد: در زمینه سرقت‌های معیشتی، همچون سرقت محموله‌ها، بار و کالا، با تکیه بر اشراف اطلاعاتی، نرخ وقوع این گونه جرایم ۳۲ درصد کاهش و ۲۱۶ سارق بار و محموله گرفتار قانون شد.

وی در ادامه صحبت‌های خود افزود: در زمینه سرقت‌های خیابانی نیز، با کوشش‌های کارکنان پلیس، وقوع جرایم قاپ‌زنی ۱۲ درصد کاهش داشته و به موازات آن، نرخ کشفیات در این حوزه با ۳ درصد افزایش مواجه شده است.

سردار منتظرالمهدی در بخش دیگری از اظهاراتش به برخورد با جرایم اقتصادی و مقابله با تخلفات بازار اشاره کرد و گفت: در عرصه مبارزه با احتکار، عملکرد پلیس به طرز قابل توجهی سه برابر افزایش یافته است. در سال جاری، بیش از ۹۰ درصد از پرونده‌های مربوط به احتکار به کشف منتهی شده و ۶۲۷ متخلف دستگیر شده‌اند. همچنین، در زمینه قاچاق کالا، نسبت به سال گذشته، افزایش ۲۰ درصدی در تعداد دستگیری‌ها ثبت شده است.

سخنگوی پلیس با تأکید بر اقدامات فراجا در راستای پاسداری از دارایی‌های ملی، اضافه کرد: در این مدت از خروج غیرقانونی بیش از ۷۱ میلیون و ۸۰۷ هزار لیتر سوخت از کشور جلوگیری به عمل آمده و پیگیری مسیرهای غیرقانونی به شکل مستمر در کانون توجه پلیس قرار دارد.

به نقل از خبرگزاری پلیس، سردار منتظرالمهدی در پایان، با تأکید بر اینکه تأمین امنیت معیشتی یک مسئولیت مشترک برای تمام مردم است، از شهروندان خواست تا با گزارش دادن هر نوع فعالیت مشکوک در زمینه تجارت، احتکار و سرقت، در بازگشت به ثبات اقتصادی جامعه کمک کنند.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.