کد خبر 749598
۱۴۰۵/۰۸/۱۶ ۲۲:۴۳

همتی: دشمن در میدان اقتصادی شکست خورد

همتی: دشمن در جنگ اقتصادی ناکام ماند
ساعت 24 - بوشهر - رئیس‌کل بانک مرکزی با اشاره به شکست دشمن در دستیابی به اهداف اقتصادی‌اش علیه جمهوری اسلامی ایران، اعلام کرد که از آغاز سال تاکنون، نزدیک به ۳۰ میلیارد دلار ارز برای واردات تأمین شده است.

براساس اطلاعات خبرنگار مهر، عبدالناصر همتی در نشست شب گذشته شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان بوشهر، با تأکید بر پایداری کشور در برابر فشارهای دشمن، خاطرنشان کرد: در طول بیش از هشت ماه اخیر، نیروهای مسلح، مسئولان اقتصادی و مردم با ایستادگی و همبستگی خود مانع از دستیابی به اهداف دشمنان شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه نقشه دشمن برای ایجاد فروپاشی اقتصادی و شکل‌گیری ابرتورم در کشور با شکست مواجه شده است، گفت: علی‌رغم فشارهای شدید، باید تلاش‌ها برای خنثی‌سازی اثرات تحریم‌ها و محدودیت‌های اقتصادی با جدیت بیشتری ادامه یابد.

رئیس‌کل بانک مرکزی همچنین آمادگی این بانک را برای رسیدگی به مشکلات و چالش‌های فعالان اقتصادی استان بوشهر اعلام کرد و افزود: تأمین مالی و کمک به بازسازی واحدهای اقتصادی آسیب‌دیده در عسلویه از جمله مسائلی است که برای پیگیری آن آماده‌ایم.

همتی نسبت به عملکرد تأمین ارز کشور توضیح داد: از ابتدای سال جاری تا کنون، نزدیک به ۳۰ میلیارد دلار ارز برای واردات کالا تأمین شده که بخش عمده‌ای از این مبلغ به واردات کالاهای اساسی، دارو و مواد اولیه صنعت اختصاص یافته است.

وی در ادامه به حجم تسهیلات اعطایی از سوی شبکه بانکی اشاره کرد و گفت: از ابتدای سال بیش از ۹ هزار همت اعتبار از سوی نظام بانکی ارائه شده که بیش از ۷۵ درصد آن به تأمین مالی کسب‌وکارها و گردش مالی بنگاه‌های اقتصادی تعلق دارد.

رئیس‌کل بانک مرکزی تأکید کرد که ایجاد توازن میان حمایت از تولید و کنترل تورم امری ضروری است و تصریح کرد: حمایت از بخش تولید باید به موازات رعایت انضباط پولی انجام شود، چراکه غفلت از الزامات انضباط پولی می‌تواند به افزایش تورم و کاهش قدرت خرید مردم بینجامد.

همتی با تأکید بر اولویت بانک مرکزی در تأمین نیازهای اساسی کشور خاطرنشان کرد: تأمین کالاهای اساسی، دارو و مواد اولیه تولید در صدر اولویت‌ها قرار دارد و اقداماتی که در ۴۰ روز گذشته انجام شده است، به کاهش نرخ ارز کمک کرده است.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.