کد خبر 749904
۱۴۰۵/۰۸/۱۷ ۱۰:۴۰

سیلاب تهران نیاز به بودجه ویژه و حل مشکلات زیرساختی دارد

مدیریت سیلاب تهران نیازمند اختصاص بودجه ویژه و رفع گلوگاه‌های زیرساختی
ساعت 24 - رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با تأکید بر اهمیت توجه بیشتر به چالش‌های عمرانی و زیرساختی مرتبط با مدیریت سیلاب در پایتخت، از مسئولین خواست تا در بودجه سال آینده شهرداری و دولت، ردیف خاصی برای مقابله با سیلاب پیش بینی کرده و اختصاص دهند.

به نقل از ایسنا، علی نصیری در خصوص اهمیت هماهنگی میان نهادهای مختلف مدیریت شهری و دستگاه‌های دولتی در این حوزه بیان کرد: موضوعات عمرانی و زیرساختی وابسته به سیلاب در داخل شهر باید با تمرکز بر بخش فنی و عمرانی شهرداری تهران و همکاری با سازمان منابع طبیعی، بیش از گذشته مد نظر قرار گیرد.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران به شرایط اقلیمی فعلی اشاره کرد و گفت: با توجه به سرمایه‌گذاری‌های قابل‌ توجه مدیریت شهری در زمینه مقابله با سیلاب، اکنون با پدیده «ال‌نینو» مواجه هستیم که ممکن است این وضعیت حداقل تا سه سال آینده ادامه یابد. اما بر خلاف دوره‌های خشکسالی، شرایط کنونی به دلیل چرخه پربارشی که در حال حاضر وجود دارد، امیدوارکننده به نظر می‌رسد.

وی همچنین با نزدیک شدن به زمان تدوین بودجه سال آینده افزود: انتظار دارم در تدوین بودجه آتی، مسئله سیلاب به‌صورت خاص مورد توجه قرار گیرد. این موضوع هم از طرف شهرداری تهران و هم از سوی دولت باید در اولویت قرار گیرد تا با همکاری و هم‌افزایی مانع از تبدیل مشکلات مرتبط با سیلاب به یک بحران جدی شویم.

نصیری در ادامه به ظرفیت‌های کانال‌های هدایت آب‌های سطحی در تهران اشاره کرد و بیان داشت: این کانال‌ها بر اساس سیلاب‌ها با دوره بازگشت ۵۰ ساله طراحی شده‌اند، ولی برخی نقاط در این شبکه می‌توانند در شرایط وقوع سیلاب خطرآفرین باشند.

به نقل از روابط عمومی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، نصیری یادآوری کرد: تعدادی از این نقاط با پیگیری‌های مستمر و اقدامات انجام‌شده توسط همکاران رفع شده‌اند، اما همچنان مشکلات و گلوگاه‌های قابل توجهی وجود دارد که نیازمند برنامه‌ریزی، تأمین اعتبارات و پیگیری جدی برای حل آن‌ها است.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.