مهدی یوسف خانی در این باره اظهار کرد: قیمت هر شانه تخم مرغ درب مرغداری ۳۳ هزارتومان، قیمت برای مغازه دار ۳۵ هزارتومان و قیمت برای مصرف کننده ۳۸ هزارتومان شده است.

وی با بیان اینکه در سال های اخیر سابقه نداشته که قیمت تخم مرغ بیش از ۳۰ هزارتومان شود، گفت: صادرات علت اصلی این افزایش قیمت است و برخی نیز با سو استفاده از اهرم صادرات قیمت ها را به شکل کاذب بالا می برند و حباب ایجاد می کنند.

رییس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی در پاسخ به اینکه گفته می شود صادرات تاثیری در بازار داخل ندارد و کمبود نهاده ها بر قیمت تخم مرغ اثر گذاشته است، اظهار کرد:کمبود نهاده و تهیه آن از بازار آزاد با قیمت های بالا چندین ماه است که تولیدکنندگان را درگیر کرده است و مربوط به یکی دو هفته اخیر نمی شود پس چگونه قیمت هر شانه تخم مرغ در ماه های قبل به کمتر ۲۰ هزارتومان هم رسیده بود؟.

وی اضافه کرد: قیمت تمام شده تخم مرغ برای تولیدکننده با نهاده آزاد کیلویی ۱۴ هزارتومان و هر شانه ۲۸ هزارتومان است. یعنی حتی اگر گرانی نهاده را در نظر بگیریم نباید قیمت تمام شده کیلویی ۱۹ هزارتومان و هرشانه ۳۸ هزارتومان شود. اگر علت این افزایش قیمت صادرات نیست چگونه قیمت ها افزایش یافته است.

یوسف خانی با اشاره به کاذب بودن نرخ تخم مرغ تصریح کرد: در اینکه باید مازاد تولید صادر شود شکی نیست، اما صادرات باید کنترل شده باشد.