بر اساس گزارش ایسنا، آمار رسمی حاکی از آن است که در نیمه نخست سال ۲۰۲۶، اقتصاد امارات با رشد خُردی برابر با ۰.۴ درصد به ۹۶۱.۹ میلیارد درهم (تقریباً ۲۶۲ میلیارد دلار) رسید. در این دوره، فعالیت‌های غیرنفتی به میزان ۱.۸ درصد افزایش یافته و ۷۹.۲ درصد کل تولید ناخالص داخلی را تشکیل دادند.

بر اساس گزارش خبرگزاری امارات (WAM) و به نقل از «مرکز فدرال رقابت‌پذیری و آمار» (FCSC)، در سه‌ماهه دوم سال جاری، تولید ناخالص داخلی واقعی امارات با افتی ۲.۱ درصدی نسبت به سال قبل، به ۴۷۶.۹ میلیارد درهم رسید. همچنین فعالیت‌های غیرنفتی در این بازه زمانی با کاهش ۱.۱ درصدی مواجه شدند که علت آن به تحولات منطقه‌ای و مشکلات ترافیکی که بر بخش‌های گردشگری، حمل‌ونقل و تجارت تأثیر گذاشته بود، برمی‌گردد.

سهم بخش‌های غیرنفتی در تولید ناخالص داخلی این کشور در نیمه نخست سال جاری به ۷۹.۲ درصد افزایش یافته که در مقایسه با ۷۸.۱ درصد در دوره مشابه سال گذشته، نشان‌دهنده رشد مثبت این بخش است. در این میان، فعالیت‌های نفتی ۲۰.۸ درصد باقی‌مانده را شامل می‌شوند.

صندوق بین‌المللی پول در ماه ژوئیه پیش‌بینی کرد که میزان رشد کلی اقتصاد امارات در سال ۲۰۲۶، اندکی کمتر از سال گذشته خواهد بود، چرا که عدم قطعیت‌ها بر حوزه‌های گردشگری، حمل‌ونقل، تجارت و املاک و مستغلات تأثیر منفی می‌گذارد.

در نیمه نخست سال، بخش مالی و بیمه با رشدی معادل ۱۴.۸ درصد، بالاترین نرخ رشد را در میان فعالیت‌های اقتصادی عمده امارات به ثبت رساند. پس از آن، حوزه اطلاع‌رسانی و ارتباطات با ۷.۳ درصد قرار گرفت.

براساس آمار مرکز آمار و رقابت‌پذیری فدرال (FCSC)، بخش بهداشت و خدمات اجتماعی با ۶ درصد رشد، و سپس بخش‌های ساخت‌وساز (۵.۱ درصد)، فعالیت‌های دولتی (۳.۶ درصد) و حوزه املاک و مستغلات (۲.۳ درصد) در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

بر اساس معلومات منتشرشده از عرب نیوز، بخش تجارت با سهم ۱۶.۲ درصدی، بیشترین سهم را از تولید ناخالص داخلی غیرنفتی به خود اختصاص داد. پس از آن، فعالیت‌های مالی و بیمه (۱۵.۲ درصد)، ساخت‌وساز (۱۳.۱ درصد)، تولید صنعتی (۱۱.۸ درصد) و حوزه املاک و مستغلات (۷.۹ درصد) در رتبه‌های بعدی جای گرفتند.

انتهای پیام