به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، محمد مخبر روز دوشنبه در نشست «ایران مستقل و مقتدر: ظرفیت‌ها، چالش‌ها و راهبردها» گفت: آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر انقلاب در ابعاد مختلف حکمرانی، از مسائل اداری و اقتصادی گرفته تا مباحث اجتماعی، امنیتی و نظامی، از تسلط و دانش بسیار بالایی برخوردارند لذا جانشینی ایشان موجی از آرامش را در کشور ایجاد کرده است و اطمینان داریم که با رهبری ایشان، آینده‌ای بسیار روشن در پیش خواهد بود.

وی افزود: برخی به اشتباه تصور می‌کنند ایران در طول تاریخ خود هرگز شکست نخورده است؛ در حالی که واقعیت تاریخی نشان می‌دهد ایران در دوره‌های مختلف، به‌ویژه در دوران قاجار و پهلوی، با شکست‌های سنگینی روبرو بوده است.

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری عنوان کرد: در دوران قاجار، با عدم مدیریت صحیح در برابر فشارهای خارجی و ضعف در حکمرانی، بخش‌های وسیعی از کشور از دست رفت و در جریان جنگ جهانی اول، با وجود اعلام بی‌طرفی، کشور در اثر اشغال و سوءمدیریت، دچار بحران‌های انسانی و گرسنگی شدید شد.

مخبر بیان کرد: حتی در دوران پهلوی نیز، برخلاف تبلیغات موجود، ارتش توان مقابله‌ پایداری نداشت؛ چنان‌که در جنگ جهانی دوم، پس از ورود نیروهای متفقین، ساختار نظامی در کوتاه‌ترین زمان فروپاشید. این ضعف‌های تاریخی در مدیریت بحران و عدم توانایی در حفظ حاکمیت، تفاوت بنیادین میان ایران گذشته و امروز را روشن می‌کند.

وی افزود: امروز ایران در مواجهه با آمریکا قرار دارد؛ قدرتی که از نظر نظامی، اقتصادی و نفوذ سیاسی، در بی‌سابقه ترین سطح خود قرار دارد و برخلاف سایر قدرت‌ها، هیچ محدودیت یا قانون بین‌المللی حتی در سازمان ملل نمی‌تواند مهارکننده رفتار آن باشد. در چنین شرایطی، استقرار اقتدار ملی و ایستادگی در برابر چنین ابرقدرتی، دستاوردی است که ریشه در تغییر بنیادین در ساختار قدرت و مدیریت کشور دارد.

ادامه دارد..