طبق گزارش ایلنا، وب‌سایت خبری آکسیوس به نقل از منابع آگاه اعلام کرد که ابراز خوشنودی تهران از نتایج انتخابات ایالات متحده ممکن است شانس بازگشت ترامپ به درگیری‌ها را افزایش دهد.

آکسیوس به نقل از دیپلمات‌هایی که در فرآیندهای میانجی‌گری مشارکت دارند، مشاوران ترامپ و تحلیل‌گران اختصاصی وضعیت خاورمیانه خبر داده است که آنچه این منابع به عنوان «ابراز خوشنودی ایران» از نتایج انتخابات توصیف کرده‌اند، می‌تواند ترامپ را به تجدید جنگ ترغیب کند.

این گزارش به دنبال اظهارات اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران منتشر شده است، که خاطرنشان کرده بود حمله به جمهوری اسلامی نه‌تنها به پیروزی منجر نمی‌شود، بلکه نتیجه‌ای جز شکست برای مهاجمان نخواهد داشت.

انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده در تاریخ سوم نوامبر برگزار شد و در این دوران، تمامی ۴۳۵ کرسی مجلس نمایندگان و ۳۵ کرسی سنا به رأی گذاشته شد.

بر پایه پیش‌بینی‌هایی که توسط شبکه سی‌ان‌ان صورت گرفته، احتمالاً دموکرات‌ها موفق به کسب اکثریت در مجلس نمایندگان خواهند شد. همچنین بلومبرگ پیش‌بینی کرده است که این حزب با تصاحب حداقل ۵۱ کرسی، کنترل سنا را نیز به دست خواهد آورد.

انتهای پیام/