کد خبر 100000002250
۱۴۰۵/۰۵/۰۵ ۱۴:۵۰

آغاز سفرهای دریایی اربعین از بندر خرمشهر به بصره

ساعت 24 - مسئول بخش دریایی سازمان بنادر و دریانوردی اعلام کرد که سفرهای دریایی اربعین از بندر خرمشهر به بصره به زودی شروع خواهد شد و افزود این سفرها از روز سه‌شنبه آغاز می‌گردد.
آغاز سفرهای دریایی اربعین از بندر خرمشهر به بصره

بر اساس گزارش ایسنا، اله‌مراد عفیفی‌پور اعلام کرد: اولین سفر دریایی اختصاصی برای زائران اربعین حسینی در سال ۱۴۰۵، در ساعت ۱۰ صبح از پایانه مسافربری دریایی خلیج فارس در بندر خرمشهر آغاز می‌شود و زائران با استفاده از شناور مسافری به سمت بندر بصره سفر خواهند کرد.

وی اضافه کرد: این شناور توانایی جابه‌جایی ۲۴۳ مسافر در هر مرحله سفر را دارد و مسئولیت انتقال زائران را در مسیر دریایی خرمشهر تا بصره بر عهده خواهد داشت.

سرپرست معاونت دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای برآورده ساختن نیازهای سفر دریایی زائران اربعین حسینی، تأکید کرد: با توجه به استقبال زائران، تعداد سفرهای دریایی در این مسیر افزایش خواهد یافت تا بخشی از ظرفیت جابه‌جایی زائران از طریق مسیر دریایی ایمن و روان تأمین گردد.

عفیفی‌پور یادآور شد: ازسرگیری تردد دریایی ویژه اربعین، علاوه بر تسهیل سفر زائران، نشان‌دهنده گسترش همکاری‌های دریایی بین ایران و عراق و بهره‌برداری بهینه از پتانسیل بنادر دو کشور در خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی نیز به شمار می‌رود.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.
سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک