کد خبر 100000005791
۱۴۰۵/۰۵/۱۶ ۰۰:۳۱

ترامپ: روایت تازه از پرونده ایران؛ «همه‌چیز به شکل استثنایی خوب جلو می‌رود»

ساعت 24 - رئیس‌جمهور آمریکا در حالی که اعلام کرد از کارکرد وزیر جنگ خود رضایت کامل دارد، بار دیگر به روزنامه واشنگتن پست حمله کرد و سپس مدعی شد که روند امور مرتبط با ایران، به شکلی استثنایی و در سطحی بسیار خوب در حال پیش رفتن است.
ترامپ: همه چیز درباره ایران به طور استثنایی خوب پیش می‌رود

بنابر گزارش خبرآنلاین، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در یک پیام‌گذاری تازه در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» که متعلق به خودش است، مدعی شد: همه‌چیز درباره ایران به شکلی کاملاً استثنایی در حال پیش رفتن است و او از عملکرد وزیر جنگ ابراز رضایت می‌کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از الجزیره، ترامپ در ادامه همان ادعاهای پیشین—که به نظر می‌رسد بیشتر رنگ‌ و بوی خیال‌پردازی دارد تا واقعیت—گفت: ایران در این کشاکش شکست سختی را از ما پذیرفت تا در نهایت برای همیشه مانع از رسیدن آن به سلاح هسته‌ای شود.

او همچنین در واکنش به گزارش تازه واشنگتن پست درباره اختلافاتش با وزیر جنگ آمریکا نوشت: رسانه‌های جعلی، درست مثل همیشه، سرگرم پخش کردن شایعاتی هستند که دروغ محض و کاملاً بی‌پایه‌اند. ترامپ در ادامه تصریح کرد که از عملکرد پیت هگست به‌شدت خرسند است و به‌زعم او همه‌چیز عالی پیش رفته؛ از جمله حمله ایالات متحده به ونزوئلا که نتیجه‌اش در کمتر از یک روز مشخص شد و این فرصت را فراهم کرد تا یکی از بدترین جنایتکاران جهان—یعنی نیکلاس مادورو—به دست عدالت سپرده شود.

ترامپ در ادامه ادعاهایش را این‌گونه مطرح کرد: پیت هگست در میان نیروهای نظامی جایگاه بالایی دارد و موفقیت‌های چشمگیری ایجاد کرده است. او گفت این «شایعه» را روزنامه واشنگتن کمپوست (واشنگتن پست) آغاز کرده؛ رسانه‌ای که ترامپ آن را در زمره بدترین محافل رسانه‌ای فعال توصیف می‌کند، با این حال با وجود اینکه به آنان اعلام شده بود گزارش‌شان کاملاً کذب است، باز هم چنین مطالبی را منتشر کرده‌اند. به باور او، این مدل از «خبررسانی» جعلی، مصداق خیانت است.

این اظهارات ترامپ در حالی مطرح می‌شود که براساس گزارش‌های رسانه‌ها، آمریکا پس از پنج ماه درگیری و جنگ با ایران، با کمبود جدی موشک‌ها و مهمات راهبردی روبه‌رو شده است؛ به‌طوری که برخی از ذخایر به حدود ۲۰ درصد میزان مطلوب پنتاگون رسیده‌اند.

همچنین رسانه‌ها به نقل از یک مقام ارشد در دولت آمریکا گزارش داده‌اند که ترامپ در نشست اخیر کمپ دیوید از ارزیابی‌های تیم امنیت ملی خود به شدت خشمگین شده است؛ چون این گزارش نشان می‌داد ارتش آمریکا در صورت هرگونه تشدید جنگ علیه ایران، با کمبود مهمات حیاتی مواجه خواهد شد.

در همین چارچوب، تحلیلگران و ناظران می‌گویند اگرچه پنتاگون قراردادهای تازه‌ای را برای تولید مهمات امضا کرده، اما بازسازی و پر کردن دوباره ذخایر—در عمل—به زمان بسیار طولانی نیاز دارد و معمولاً سال‌ها طول می‌کشد تا به وضعیت پایدار برسد.

310310

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.