کد خبر 100000006424
۱۴۰۵/۰۵/۱۷ ۱۸:۵۲

نخستین گلی که پرسپولیسِ تارتار دریافت کرد

ساعت 24 - تیم آلومینیوم در نیمه دوم توانست دروازه پرسپولیس را باز کند.
اولین گل خورده پرسپولیسِ تارتار

به گزارش "ورزش سه"، در شرایطی که پرسپولیس در نیمه نخست با گل علی علیپور از روی نقطه پنالتی از آلومینیوم اراک پیش افتاده بود و با برتری راهی رختکن شد، در نیمه دوم آلومینیوم توانست جریان مسابقه را دگرگون کند و با بازگشتی قابل توجه، توانایی‌های خود را به رخ بکشد.

عباس کهریزی در دقیقه 55 این مسابقه و در موقعیتی که علی وطن دوست توپ را از جناح راست ارسال کرده بود، روی ریباند دفع توپ توانست دروازه را باز کند و آلومینیوم را به مسابقه برگرداند. این نخستین گلی بود که تیم مهدی تارتار پس از ثبت کلین شیت در تمامی دیدارهای تهران و اردوی ارزروم دریافت کرد.

2511947

پرسپولیس در مصاف با شهدای رزکان، خیبر خرم‌آباد، پیرامیدز مصر، آلانیااسپور و جوانان ارزروم، توانسته بود زمین مسابقه را بدون دریافت گل ترک کند، اما برابر آلومینیوم برای نخستین‌بار دروازه‌اش باز شد. این جدال تا دقیقه 75 با تساوی یک بر یک پیگیری می‌شود.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.