نخستین گلی که پرسپولیسِ تارتار دریافت کرد
به گزارش "ورزش سه"، در شرایطی که پرسپولیس در نیمه نخست با گل علی علیپور از روی نقطه پنالتی از آلومینیوم اراک پیش افتاده بود و با برتری راهی رختکن شد، در نیمه دوم آلومینیوم توانست جریان مسابقه را دگرگون کند و با بازگشتی قابل توجه، تواناییهای خود را به رخ بکشد.
عباس کهریزی در دقیقه 55 این مسابقه و در موقعیتی که علی وطن دوست توپ را از جناح راست ارسال کرده بود، روی ریباند دفع توپ توانست دروازه را باز کند و آلومینیوم را به مسابقه برگرداند. این نخستین گلی بود که تیم مهدی تارتار پس از ثبت کلین شیت در تمامی دیدارهای تهران و اردوی ارزروم دریافت کرد.

پرسپولیس در مصاف با شهدای رزکان، خیبر خرمآباد، پیرامیدز مصر، آلانیااسپور و جوانان ارزروم، توانسته بود زمین مسابقه را بدون دریافت گل ترک کند، اما برابر آلومینیوم برای نخستینبار دروازهاش باز شد. این جدال تا دقیقه 75 با تساوی یک بر یک پیگیری میشود.