کد خبر 562857
۱۴۰۰/۰۶/۲۷ ۱۳:۵۶

۱۱۱ فوتی کرونا در تهران طی روز گذشته / پیش‌بینی از زمان کاهش مرگ و میرها

ساعت24-فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلان شهر تهران گفت: با توجه به اینکه میزان مراجعین سرپایی ما به زیر ۱۷ هزار نفر رسیده است، فکر می‌کنم میزان مرگ و میرمان در تهران در طول هفته آتی به دو رقمی کاهش یابد.
html>

دکتر علیرضا زالی درباره وضعیت مرگ و میرهای ناشی از کرونا در تهران، گفت: پیش‌بینی من این است که با توجه به اینکه میزان مراجعین سرپایی ما به زیر ۱۷ هزار نفر رسیده است، مرگ و میر تا سه‌شنبه یا چهارشنبه، اگر اتفاقی نیفتد و با توجه به تقلیل بیماران آی‌سی‌یو باید تقریبا شاهد دو رقمی شدن آمار باشیم.

وی افزود: روز گذشته در تهران ۱۱۱ فوتی داشتیم که فکر می‌کنم میزان مرگ و میرمان در تهران در طول هفته آتی به دو رقمی کاهش یابد.

زالی همچنین درباره درصد افرادی که موعد واکسیناسیون آنها رسیده، اما برای تزریق واکسن مراجعه نکرده اند، گفت: در تهران ۱۲ درصد از افراد گروه سنی بالای ۶۵ سال تاکنون برای واکسیناسیون مراجعه نکرده اند. در حالی که این گروه سنی، گروه پرخطر محسوب می شوند و متاسفانه بخش زیادی از بیمارانی که در بیمارستان‌های ما بستری هستند، جرو ۱۲ درصدی هستند که واکسن تزریق نکرده‌اند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.