کد خبر 642922
۱۴۰۳/۰۷/۳۰ ۱۷:۵۹

رد پای مکمل‌های خطرناک در آرایشگاه زنانه!

ساعت 24- مدیر کل بازرسی سازمان غذا و دارو هشدار داد مکمل‌های ورزشی عرضه‌شده در آرایشگاه‌ها خطرناک و غیرمجاز هستند.

قاسم حیدری، نسبت به عرضه غیرقانونی و مصرف مکمل‌های ورزشی در آرایشگاه‌های زنانه هشدار داد.

وی اعلام کرد که این محصولات معمولاً فاقد نظارت و تاییدیه‌های لازم از سوی مراجع بهداشتی بوده و مصرف آن‌ها می‌تواند عوارض جبران‌ناپذیری برای سلامتی داشته باشد. از جمله مشکلات احتمالی که مصرف این مکمل‌ها می‌تواند ایجاد کند، می‌توان به بروز مشکلات قلبی، کبدی و کلیوی اشاره کرد.

حیدری تاکید کرد که افراد باید مکمل‌های ورزشی و تغذیه‌ای را تنها از داروخانه‌ها و مراکز مجاز تهیه کنند و از خرید محصولات مشکوک و غیرمجاز که در آرایشگاه‌ها عرضه می‌شود، خودداری کنند.

وی همچنین افزود که عدم نظارت کافی بر محتویات این مکمل‌ها و نبود اطلاعات دقیق درباره نحوه مصرف آن‌ها، خطرات استفاده از این محصولات را به شدت افزایش می‌دهد.

مهر 

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک