رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 655768

بانک مرکزی شاکی شد

بانک مرکزی جمهوری اسلامی به مردم هشدار داده فریب کلاهبرداران بانکی را نخورند ونیز تاکید کرده است : " برخی افراد سودجو در شبکه‌های اجتماعی با راه‌اندازی صفحه، اقدام به تبلیغات درخصوص پرداخت وام تحت عناوین مختلف کرده‌اند. این صفحات صرفاً دامی برای کلاهبرداری، از بین بردن سرمایه افراد و جذب مخاطب است ".

بانک مرکزی

در باره این هشدار دیرهنگام و د رحالی که علاوه بر شبکه‌های اجتماعی ، کف خیابانها و نیز پیاده روهای پر رفت و امد شهرها سرشار از پرداخت انواع وامهای بانکی است ، پرسش‌های قابل اعتنایی در این باره برای شهروندان وجود دارد.

 به طور مثال چه پرسش‌های مهمی وجود دارد؟ مهمترین پرسش این است که این پدیده چرا زاد و رشد کرده است؟ خب، جواب کارشناسان چیست ؟ کارشناسان باور دارند اگر تقاضای موثر برای دریافت وامهای پرریسک و گران برای وام دهندگان نبود عرضه وام دهندگان ناپایدار بود و چنین صف درازی از انواع وام دهندگان درست نمی شد. یعنی می‌خواهید شهروندان را در این ماجرا مقصر نشان دهید؟ معلوم است که چنین نیست. شهروندان ایرانی از سر ناگزیری و از سر بدبختی و اجبارز به سوی دریافت چنین وامهایی کشانده شده‌اند. وامهایی با بهره‌های سنگین

 پس می‌خواهید بگویید نظام بانکی در این داستان کوتاهی کرده و می‌کند؟ بله. حتما چنین است. اگر شبکه بانکی راهیی برای پرداخت وامهای خرد تا 500 میلیون تومان برای شهروندان نیازمند باز کند این اتفاق نمی افتد که گروهی از ناچاری آن‌ها بهره‌برداری کند.

 ولی بانک نرکزی در آمارهای خود تاکید دارد وامهای خرد و خانوادگی سهمشان در کل وامهای پرداختی افزایش یافته است. خب اگر چنین است بهتر است آماری دقیق از وامهای خرد غیر از وام ازدواج ، وام جوانی ، وام خرید خودرو برای مادرانی که فرزندبیشتری می‌اورند منتشر کند.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها