رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 663104

اکسیوس: ویتکاف عازم سوئیس است

اسصاعت 24 - کسیوس به نقل از مقام آمریکایی نوشت: استیو ویتکاف، فرستاده آمریکا، عازم سوئیس است و انتظار می‌رود دور نخست مذاکرات با ایران درباره توافق هسته‌ای احتمالی در آنجا برگزار شود.

اکسیوس: ویتکاف عازم سوئیس است

به گزارش «انتخاب»، اکسیوس ادامه داد: به گفته این مقام، جرد کوشنر، فرستاده ترامپ، هم‌اکنون در سوئیس به سر می‌برد.

قرار بود مذاکرات روز جمعه آغاز شود، اما به دلیل درگیری‌ها در لبنان به تعویق افتاد. هنوز مشخص نیست زمان جدیدی برای مذاکرات تعیین شده یا نه.

 محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست‌وزیر قطر که یکی از میانجی‌های کلیدی بین آمریکا و ایران است، روز جمعه زودتر به سوئیس رسید.

انتظار می‌رفت ونس معاون اول رئیس‌جمهور امریکا ریاست هیئت آمریکایی را برعهده گیرد، اما شب پنجشنبه در آخرین لحظه سفر خود را به تعویق انداخت. مشخص نیست که او این آخر هفته سفر کند یا نه.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها