کد خبر 670890
۱۴۰۵/۰۵/۲۱ ۱۷:۱۵

مهاجم جدید پرسپولیس به نساجی پیوست

ساعت 24 - کوروش اژدهاکش، که به‌تازگی به جمع بازیکنان پرسپولیس پیوسته است، به منظور به دست آوردن زمان بازی بیشتر، به تیم نساجی مازندران منتقل شد و به شکل قرضی فصل جدید را در این تیم ادامه خواهد داد.
مهاجم تازه‌وارد پرسپولیس نیامده راهی نساجی شد

کوروش اژدهاکش، که تنها چند روز از ورود رسمی‌اش به پرسپولیس می‌گذرد، با هدف بازی در لیگ برتر بیست‌وششم به نساجی مازندران پیوسته تا یک فصل به صورت قرضی در تیم مجتبی حسینی به رقابت بپردازد.

اژدهاکش که به تازگی با یک قرارداد پنج‌ساله از آلومینیوم اراک به پرسپولیس ملحق شده بود، حالا تصمیم گرفته برای فرصت‌یابی بیشتر در ترکیب اصلی، فصل آینده را در نساجی سپری کند؛ انتقالی که او را مجدداً زیر نظر مجتبی حسینی قرار می‌دهد.

این بازیکن ۱۹ ساله در فصل گذشته یکی از بازیکنان کلیدی آلومینیوم اراک بود. اژدهاکش پس از درخشش در ۱۸ سالگی با تیم پارس جنوبی جم، به آلومینیوم پیوسته و در دور برگشت لیگ برتر در تمامی مسابقات به میدان رفته است. او همچنین در بازی آلومینیوم در برابر استقلال خوزستان موفق به زدن یک گل زیبا شد.

این مهاجم جوان پیش از انتقال به پرسپولیس از چند باشگاه لیگ برتری از جمله نساجی، تراکتور و چادرملو پیشنهاد دریافت کرده بود، اما نهایتاً باشگاه پرسپولیس توانست برای جذب او توافق کند.

باشگاه پرسپولیس نیز چند روز پیش به‌طور رسمی از اژدهاکش به عنوان یکی از خریدهای جدید خود رونمایی کرد و این بازیکن در دیدار تدارکاتی سرخپوشان برابر تیم منتخب کرج به میدان رفت؛ مسابقه‌ای که به عنوان نخستین حضور او با پیراهن پرسپولیس به حساب می‌آید.

اکنون اژدهاکش که قرارداد طولانی مدتی با پرسپولیس دارد، یک فصل را به نساجی اختصاص می‌دهد تا در تیمی به سرپرستی مجتبی حسینی، فرصت بیشتری برای بازی پیدا کند. نکته جالب درباره این انتقال، همکاری مجدد با مربی‌ای است که در فصل گذشته در آلومینیوم از او بهره برد و یکی از مراحل کلیدی در دوران حرفه‌ای او را رقم زد.

این انتقال در راستای ارتباطات مثبت میان دو باشگاه پرسپولیس و نساجی مازندران انجام می‌شود. به این ترتیب، اژدهاکش فصل بیست‌وششم را با پیراهن نساجی آغاز خواهد کرد؛ بازیکنی که قرارداد او با پرسپولیس همچنان پابرجا است و پس از یک فصل حضور در قائمشهر، باید دوباره به جمع سرخپوشان بازگردد.

بیشتر بخوانید: بمب نقل‌وانتقالاتی پرسپولیس در راه است؛ مذاکره با محمد قربانی به نتیجه رسید

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.