کد خبر 695315
۱۴۰۵/۰۶/۱۸ ۱۸:۰۷

مردی از آینده به ما خبر می‌دهد: جنگ جهانی سوم در افق است!

ساعت 24 - فردی که ادعا می‌کند از آینده به زمان ما سفر کرده، اطلاعات شگرفی درباره جنگ جهانی سوم و شرایط زندگی در سال ۲۱۱۸ را به اشتراک گذاشته است. او به توصیف فناوری‌های نوین و دنیای متحد بعد از این کنکاش می‌پردازد.
این مرد از آینده آمده و به ما هشدار می‌دهد که جنگ جهانی سوم نزدیک است!

در قلمرو مرموز نظریه‌های توطئه و ادعاهای عجیب و غریب، همواره امکان وجود داستان‌های سفر در زمان فراهم است. به تازگی، ویدئویی در دنیای مجازی به انتشار درآمده که ادعای مردی را مطرح می‌سازد که خود را مسافر زمان نامیده است. او به جزئیات تجربیاتش از آینده می‌پردازد و اطلاعاتی شگفت‌انگیز درباره حوادث پیش رو به اشتراک می‌گذارد. این داستان‌ها موجی از کنجکاوی را برانگیخته و منجر به بحث‌های داغی شده است.

ادعای مردی از سال ۲۱۱۸: مأموریت سیا برای سفر در زمان

جنگ جهانی سوم

در ویدئویی که در تاریخ ۲۵ آبان ۱۳۹۶ (۱۶ نوامبر ۲۰۱۷) در کانال یوتیوب با نام ApexTV منتشر شد، مردی نقاب‌دار که نامش بعداً الکساندر اسمیت اعلام گردید، ادعای مسافرت در زمان دارد. او بیان کرد که در دهه ۱۹۸۰ در پروژه‌های تحقیقاتی سازمان سیا آمریکا شرکت کرده است. طبق روایات اسمیت، او به سال ۲۱۱۸ منتقل شده تا ببیند آینده چگونه خواهد بود و در حال حاضر به زمین بازگشته تا یافته‌هایش را برای نفع بشریت در دسترس قرار دهد.

جزئیات تصاویر آینده و حدس‌هایش درباره جنگ جهانی سوم و زندگی فرازمینی

جنگ جهانی سوم

اسمیت توضیح می‌دهد که در سال ۲۱۱۸، جهان به طرز چشمگیری دچار تغییر شده است. شهرهای پيشرفته و نوآوری‌های فناورانه به شکل بدیعی در زندگی روزمره مردم درهم تنیده شده‌اند. وسایل نقلیه پرنده و ربات‌های کاملاً هوشمند به یک امر عادی تبدیل گشته‌اند و هوش مصنوعی به سادگی در زندگی روزمره انسان‌ها جا خوش کرده است. او همچنین مدعی است که بشریت موفق به برقراری ارتباط با موجودات فرازمینی هوشمند شده و دولت‌ها تا سال ۲۰۲۸ به صورت رسمی وجود بیگانگان را تأیید خواهند کرد.

جنگ جهانی سوم

یکی از اطلاعات مهمی که الکساندر اسمیت درباره آینده مطرح کرد، پیش‌بینی وقوع قریب‌الوقوع جنگ جهانی سوم است. او مردم را به آمادگی برای جنگی در طی صد سال آینده دعوت می‌کند؛ جنگی که به احتمال زیاد از تضاد منافع بین ایالات متحده و کره شمالی آغاز می‌شود و به تدریج به روسیه نیز گسترش خواهد یافت. اگرچه این هشدار بسیار جدی به نظر می‌رسد، اما اسمیت اطمینان می‌دهد که این جنگ تأثیرات غیرمنتظره‌ای در ایجاد اتحاد در جهان و نزدیک‌تر شدن جوامع خواهد داشت؛ به گونه‌ای که انسان‌ها مرزها را فراموش کرده و به یکدیگر ارزش بیشتری خواهند داد.

او همچنین به این نکته اشاره می‌کند که سفر در زمان به شکل تجاری در اوایل قرن بیست و یکم برای عموم مردم در دسترس قرار خواهد گرفت.

واکنش‌ها به ادعاهای مسافر زمان

ادعاهای الکساندر اسمیت با واکنش‌های مختلفی مواجه شد. بسیاری از کاربران فضای مجازی، این اظهارات را عجیب و خنده‌دار دانسته و تأکید کردند که برای جدی گرفته شدن، این مرد باید شواهد مستند و محکمی ارائه دهد. برخی نیز با زبانی طنزآمیز به این ادعاها پاسخ داده و آن‌ها را به چالش کشیدند.

جنگ جهانی سوم

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.