کد خبر 695730
۱۴۰۵/۰۶/۱۹ ۰۸:۴۲

مراکز داده در بریتانیا در ایجاد فرصت‌های شغلی ناموفق عمل کردند

ساعت 24 - براساس یک تحلیل تازه، به‌نظر می‌رسد که مراکز داده در انگلستان تنها قادر به ایجاد یک‌چهارم مشاغلی هستند که صنعت فناوری انتظار داشته است و همچنین مصرف بالایی از انرژی خواهند داشت.
مراکز داده انگلیس در اشتغالزایی بدقول شدند

بر اساس گزارش ایسنا، اندیشکده زیست‌محیطی «وردانت» (Verdant) اعلام کرده است که تمام مراکز داده‌ای که در حال حاضر در مراحل برنامه‌ریزی قرار دارند، می‌توانند به طور کلی ۱۰ هزار و ۴۰۰ شغل مستقیم ایجاد کنند. این درحالی است که گروه صنعتی «تک‌یوکی» (TechUK) پیش‌تر اعلام کرده بود که بیش از ۴۰ هزار شغل جدید به وجود خواهد آمد.

این تحلیل بر مبنای بررسی اطلاعات ۲۰ پروژه مختلف صورت پذیرفته که داده‌های اشتغال‌زایی آن‌ها از منابع عمومی مانند درخواست‌های برنامه‌ریزی، گزارش‌های مالی کمپانی‌ها و اطلاعیه‌های مطبوعاتی به دست آمده است. «وردانت» همچنین از مقایسه این داده‌ها با وضعیت مراکز داده در کشورهای دیگر بهره جسته است.

تحقیقات به عمل آمده نشان می‌دهد که مراکز داده‌ای که تا به‌امروز در انگلستان تأسیس شده‌اند، بیش از ۴۴۰۰ شغل مستقیم ایجاد کرده‌اند، به‌طوری که به ازای هر مگاوات انرژی مصرفی حدود ۸.۶ شغل فراهم آورده‌اند. در مقابل، این رقم با ۴۳.۷ شغلی که «تک‌یوکی» طبق برآورده‌های خود به ازای هر مگاوات پیش‌بینی کرده، مقایسه می‌شود.

به عقیده «وردانت»، پروژه‌های آتی که در حال حاضر در مرحله طراحی و برنامه‌ریزی قرار دارند، به مراتب بزرگ‌تر خواهند بود و به همین دلیل انتظار می‌رود که مشاغل کمتری به ازای هر واحد انرژی مصرفی ایجاد شود؛ بطوریکه ممکن است این میزان به تنها ۱.۶ شغل ثابت به ازای هر مگاوات کاهش یابد.

این تحلیل تنها به جذب کارکنان دائمی برای عملیات و نگهداری مراکز داده پرداخته و شغل‌های موقتی مرتبط با مرحله ساخت و ساز که عموماً بیشتر از شغل‌های دائمی هستند را لحاظ نکرده است.

جیمز میدوی، یکی از مدیران «وردانت» اظهار داشت: دولت و صنعت، به استناد دلایل اقتصادی کمتر قوی، به شکل سریع در حال گسترش مراکز داده هستند. هوش مصنوعی دارای پتانسیل بالایی است، اما تأسیس این مراکز داده بزرگ می‌تواند هزینه‌های معتنابهی برای جوامع محلی و اهداف زیست‌محیطی ایجاد کند. لذا، ضرورت ساخت این مراکز باید به وضوح از طرف دولت و صنعت به مردم تبیین گردد.

دولت انگلیس به نتایج این تحلیل واکنشی نشان نداد و روش محاسبه «مشاغل به ازای هر مگاوات» را گمراه‌کننده قلمداد کرد. بر اساس اعلام دولت، این گزارش به ارزش اقتصادی توان computative و لزوم ایجاد زیرساخت‌های دیجیتال حیاتی برای امنیت ملی و حاکمیت کشور انگلستان توجه کافی نکرده است.

به نقل از گاردین، حزب کارگر مراکز داده مرتبط با هوش مصنوعی را در رده زیرساخت‌های حیاتی ملی قرار داده است تا روند صدور مجوز و برنامه‌ریزی برای ساخت آنها تسریع شود. در عین حال، حزب سبز خواستار توقف روند ساخت مراکز داده شده است.

انتهای پیام

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.