کد خبر 703649
۱۴۰۵/۰۶/۲۸ ۰۹:۵۱

هواوی در تلاش است تا گوشی «پرو مکس» خود را برای رقابت با آیفون تولید کند

ساعت 24 - ویژگی‌های اصلی گوشی هواوی میت ۹۰ پرو مکس قبل از معرفی رسمی درز کرده است. این غول تکنولوژی چینی قصد دارد با به‌کارگیری تغییرات قابل توجه در پردازنده و سیستم دوربین، رقیبی جدی برای آیفون ۱۸ پرو مکس به بازار عرضه کند.
هواوی برای رقابت با آیفون گوشی «پرو مکس»‌ می‌سازد

طبق گزارش منتشرشده توسط خبرآنلاین و نقل از زومیت، یک افشاگر از چین ادعا کرده که پرچمدار جدید هواوی، به تراشه‌ی Kirin 9050 Pro تجهیز خواهد شد. همچنین، پیش از این گوشی تاشدنی سه‌تکه‌ای به نام میت XT 2 آلتیمیت دیزاین نیز با همین پردازنده معرفی گردیده بود. به احتمال زیاد، میت ۹۰ پرو مکس دارای نمایشگری از نوع اولد دولایه خواهد بود که به کاربران امکان استفاده از صفحه‌نمایش با فیلتر حریم خصوصی را می‌دهد.

دوربین میت ۹۰ پرو مکس با بهبود‌های قابل توجهی مواجه است و انتظار می‌رود به دوربینی با قابلیت تله‌فوتو پریسکوپی ۲۰۰ مگاپیکسلی و دوربین فوق عریض ارتقاء یافته مجهز گردد.

سیستم تصویربرداری نسل جدید تحت عنوان Red Maple مسئولیت پردازش تصاویر را بر عهده دارد. دوربین اصلی در قسمت پشتی دستگاه سنسوری نزدیک به یک اینچ داشته و ساختار تله‌فوتوی دوگانه، زوم اپتیکال تا ۱۰ برابر را ممکن می‌سازد.

۵۸۵۸

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.