کد خبر 705569
۱۴۰۵/۰۶/۳۰ ۰۸:۳۸

خبر رئیس صمت البرز: عملیاتی شدن ۵ طرح نوین برای بهبود بازار در نیمه دوم سال

ساعت 24 - کرج _ مدیرکل صمت استان البرز اعلام کرد که پنج طرح جدید برای تنظیم بازار به منظور حذف واسطه‌ها و ارائه کالاها با قیمت مستقیم از تولیدکننده به مصرف‌کننده به مرحله اجرا در می‌آید.
خبر رئیس صمت البرز: اجرای ۵ طرح جدید برای تنظیم بازار در نیمه دوم سال

محمد انصاری، که به عنوان مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان البرز فعالیت می‌کند، در مصاحبه‌ای با خبرنگار مهر خبر از اجرای پنج طرح جدید برای تنظیم بازار در نیمه دوم سال داد و اظهار داشت: فروش فوق‌العاده محصولات اساسی با تخفیف‌هایی بین ۱۰ تا ۳۰ درصد، برنامه «یک شهر، یک نمایشگاه» و عرضه مستقیم تولیدات کارخانجات، از جمله این طرح‌ها محسوب می‌شوند.

وی در ادامه ضمن اشاره به برگزاری سیزدهمین جلسه کارگروه تنظیم بازار در استان البرز، گفت که این جلسه با حضور استاندار البرز برگزار شده و در آن، برنامه‌های ویژه برای فروش فوق‌العاده کالاهای اساسی و اقلام ضروری مردم مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

پنج طرح جدید برای نیمه دوم سال

انصاری افزود: پنج طرح جدید برای شش ماهه دوم سال جاری در نظر گرفته شده است؛ که هدف اصلی این برنامه‌ها ایجاد کاهش در قیمت کالاهای مورد نیاز عمومی و فراهم کردن دسترسی آسان‌تر برای شهروندان به اقلام اساسی می‌باشد.

وی تصریح کرد: یکی از این طرح‌ها به حوزه فروشگاه‌های زنجیره‌ای اختصاص دارد و در چارچوب آن، جزیره‌های فروش جهت ارائه کالاهای منتخب با تخفیف در نظر گرفته شده است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان البرز در ادامه بیان کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، کالاهای منتخب به‌وسیله فروشگاه‌های زنجیره‌ای با تخفیف‌هایی بین ۱۰ تا ۳۰ درصد به فروش خواهند رسید و ما در تلاش هستیم این برنامه در نیمه دوم سال جاری فعالیت خود را آغاز کند.

اجرای طرح «یک شهر، یک نمایشگاه» در البرز

وی ضمن اشاره به برنامه‌های دیگر برای تنظیم بازار در استان، اعلام کرد: طرح «یک شهر، یک نمایشگاه» نیز در حال پیگیری است و اقدامات اداری و اجرایی برای آن در حال انجام می‌باشد.

انصاری تصریح کرد: طبق برنامه‌های تدوین شده، اجرای این طرح از یکی دو هفته آینده آغاز خواهد شد و خلال آن، فروشگاه‌های منتخب در سطح شهر شناسایی و جلسات لازم برای برگزاری فروش فوق‌العاده در این مکان‌ها برگزار خواهد شد.

عرضه مستقیم ۱۵۰ برند البرزی

انصاری در ادامه به ظرفیت تولیدکنندگان استان اشاره کرد و گفت: در حدود ۱۵۰ برند اصلی در حوزه محصولات خوراکی در البرز به فعالیت مشغول‌اند که برای این برندها برگزاری یک نمایشگاه تخصصی برای عرضه مستقیم کالا تحت نظر داریم.

او اضافه کرد: هدف از برگزاری این نمایشگاه، حذف واسطه‌ها و فراهم کردن شرایط برای عرضه مستقیم محصولات از تولیدکننده به مصرف‌کننده با قیمت‌های مناسب است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان البرز همچنین یادآور شد: مکانی مناسب که دسترسی آسانی برای مردم فراهم کند، برای برگزاری این نمایشگاه در نظر گرفته خواهد شد تا شهروندان امکان خرید مستقیم از تولیدکنندگان استان را داشته باشند.

عرضه محصولات پروتئینی با قیمت کمتر از بازار

در بخش دیگری از اظهارات خود، انصاری به طرح عرضه محصولات خوراکی و پروتئینی در سطح شهر اشاره کرد و تصریح نمود: هم‌اکنون این محصولات در کیوسک‌های طراحی شده توسط شهرداری به فروش می‌رسند.

وی خاطرنشان کرد: قیمت محصولات پروتئینی در این کیوسک‌ها حدود ۷ درصد کمتر از قیمت‌های موجود در میادین میوه و تره‌بار شهرستان ارائه می‌شود.

مدیرکل صمت البرز همچنین افزود: مقایسه قیمت این محصولات با قیمت‌های عمومی بازار نشان می‌دهد که میزان تخفیف و اختلاف قیمت‌ها به حدود ۱۷ تا ۲۰ درصد می‌رسد و همچنین برخی از محصولات پروتئینی حتی تا سه درصد کمتر از قیمت‌های مربوطه در میادین تهران عرضه می‌شوند.

انصاری تأکید کرد: هدف نهایی مجموعه تنظیم بازار استان البرز این است که با پیاده‌سازی طرح‌های جدید، امکان دسترسی مردم به کالاهای اساسی با قیمت‌های مناسب‌تر را فراهم کرده و در راستای بهبود وضعیت معیشتی شهروندان گام‌های مؤثرتری برداشته شود.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.