کد خبر 734894
۱۴۰۵/۰۸/۰۱ ۱۱:۲۱

تنظیم بازار مکمل‌های سوختی در انتظار تعیین استاندارد و قیمت

ساماندهی مکمل‌های سوختی در انتظار تدوین استاندارد و قیمت‌گذاری
ساعت 24 - نماینده صنف جایگاه‌های سوخت کشور با یادآوری استمرار فروش مکمل‌های سوختی فاقد استاندارد و قیمت مشخص در بازار، از اتمام مهلت تعیین‌شده برای ساماندهی این مسئله خبر داد و افزود: چنانچه این روند ادامه یابد، نام افراد مرتبط با این موضوع را به همراه اسناد و مدارک منتشر خواهیم کرد.

رضا نواز - سخنگوی صنف جایگاه‌های سوخت کشور - در گفت‌وگو با ایسنا، به وجود تقاضای بالا برای مکمل‌های سوختی اشاره کرد و اظهار داشت: تحقیقات ما نشان می‌دهد که مردم به‌طور مستمر به این مکمل‌ها نیاز دارند و تولید یا ورود آنها به کشور به‌صورت قانونی انجام می‌گیرد.

وی همچنین با اشاره به اینکه این محصولات در برخی از مغازه‌ها و جایگاه‌های سوخت به فروش می‌رسند، افزود: با وجود اینکه فروش این محصولات در جایگاه‌های سوخت غیرمجاز اعلام شده، همچنان شاهد افزایش درخواست از سوی مردم برای خرید این مکمل‌ها هستیم.

نواز ادامه داد: حلقه مفقوده‌ای که به واسطه ورود دستگاه‌های نظارتی و تجزیه و تحلیل‌های ما کشف کردیم، این است که چرا محصولاتی که به‌این اندازه مورد مصرف و درخواست هستند و شکایت‌هایی درباره آنها وجود دارد، از نظر استاندارد و قیمت مشخص فاقد اعتبار می‌باشند؛ این شکایت‌ها مربوط به محصولاتی است که هم از مغازه‌ها خریداری می‌شوند و هم آنهایی که در جایگاه‌های سوخت به فروش می‌رسند.

سخنگوی صنف جایگاه‌های سوخت کشور با تاکید بر پیگیری‌ها برای نظم دهی به مکمل‌های سوختی اظهار داشت: ما پیشرفت‌های خوبی در این زمینه داشته‌ایم و به‌منظور ساماندهی این مکمل‌ها حداقل با هدف جلوگیری از گران‌فروشی و حمایت از مردم به سمت استانداردسازی و تعیین قیمت رفته‌ایم، اما موانعی وجود دارد که اجازه نمی‌دهد این روند به‌خوبی پیش رود.

وی با هشدار به افرادی که در این زمینه دخیل هستند، بیان کرد: اگر این روند غیرقانونی به مسیر درست هدایت نشود، نام افرادی را افشا خواهیم کرد و اعلام می‌کنیم که چه کسانی با چه انگیزه‌ای این کار را انجام می‌دهند. هر سال صدها میلیارد تومان به‌خاطر همین تقلب و گران‌فروشی به مردم آسیب می‌رسد.

نواز با اشاره به اینکه زمان تعیین‌شده برای افرادی که در این حوزه فعالیت دارند، در حال پایان است، تاکید کرد: فرصتی که برای این دست‌اندرکاران درنظر گرفته بودیم به سرعت در حال سپری شدن است و اگر این وضعیت ادامه پیدا کند، با مستندات موضوع را رسانه‌ای خواهیم کرد.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.