سپهر دادجوی توکلی، سخنگو شورای رقابت، در مصاحبهای با ایسنا اظهار داشت: علیرغم کلیه کوششها و مذاکرات انجامشده توسط این شورا، متاسفانه بر مبنای درخواست خودروسازان، دیوان عدالت اداری حکم به ابطال مصوبه ۴۷۳ و اصلاحات صورتگرفته آن داده است.
توکلی ادامه داد که با توجه به لغو مصوبه شورا از سوی دیوان عدالت اداری، دیگر امکان طرح شکایاتی در رابطه با اجرای مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت وجود ندارد.
شایان ذکر است که شورای رقابت در جلسهای که در مرداد ماه ۱۴۰۰ برگزار شد، به بررسی وضعیت ثبتنام و قرعهکشی خودرو و همچنین شرایط پیشفروش و ثبتنام خودروهای انحصاری مشمول دستورالعمل قیمتگذاری پرداخته و مصوبه ۴۷۳ را تصویب کرد.
بر اساس این مصوبه، در صورتی که مراجع ذیصلاح با پیشفروش خودرو موافقت کنند، تغییر قیمت احتمالی در زمان تحویل بر اساس نسبت پیشپرداخت مشتری محاسبه خواهد شد. این بدین معناست که مبلغی که مشتری در زمان ثبتنام به عنوان پیشپرداخت به خودروساز پرداخت کرده، از هر گونه افزایش قیمت یا تورم مصون خواهد ماند و تنها جزء باقیمانده قیمت خودرو مشمول تغییرات قیمت خواهد بود.
علاوه بر این، پیشفروش تنها برای خودروهایی که قیمت رسمی آنها قبل از آن تعیین شده باشد، مجاز بود و خودروهایی که فاقد قیمت مصوب هستند، قابلیت پیشفروش نخواهند داشت.
انتهای پیام
نظرات کاربران