دستگیری 2 رمال و دعانویس در آبعلی تهران
ساعت24- دادستان بخش رودهن از دستگیری دو رمال و دعانویس به جرم کلاهبرداری در شهر آبعلی خبر داد که موجودی حساب آنها قریب به 2 میلیارد تومان بوده است.
وی افزود: طبق تحقیقات این دو فرد با هم نسبت فامیلی داشته و دارای سابقه فعالیت 15 و 4 ساله بودند که با استفاده از ادوات متعدد اقدام به اخاذی از افراد در نقاط مختلف می کردند.
این مقام مسئول ادامه داد: پس از دستگیری این افراد حساب های بانکی آن ها مسدود و در اسرع وقت مبالغ واریزی به حساب آنان بررسی خواهد شد.
حجت الاسلام تقیان با تاکید بر اینکه میزان مبلغ کلاهبرداری این افراد در حال بررسی است بیان کرد: تاکنون هیچ گونه شاکی خصوصی در این راستا به نهادهای قضایی مراجعه نکرده است.
سردار عبدالرضا ناظری دقایقی، فرمانده انتظامی ویژه شرق استان تهران نیز در این خصوص با بیان اینکه این دو متهم از تمام نقاط کشور مشتری داشتند، گفت: موجودی حساب آنها قریب به دو میلیارد تومان بوده است و در حال حاضر با دستور قضایی در زندان به سر میبرند.
ایرنا
ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.