رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 605560

راه اندازی شبکه اینترنتی خانگی

برای راه اندازی شبکه اینترنتی خانگی یا ارتقاء آن پیش از هر اقدامی لازم است دستگاه های موجود در شبکه را شناسایی کرده و نقشه شبکه اینترنتی خانگی را ترسیم کنید. ما در مقاله ی پیش روی به نحوه ی راه اندازی شبکه اینترنتی خانگی و نکاتی که باید به جهت شبکه کردن بدانید پرداخته ایم.

راه اندازی شبکه اینترنتی خانگی

انواع شبکه اینترنتی خانگی

شبکه خانگی به معنای اشتراک گذاری اتصال اینترنتی، اطلاعات و داده ها و دستگاه هایی مانند پرینتر و فکس با دیگر دیوایسها میباشد. شبکه ها به دو صورت باسیم یا بی سیم طراحی و پیاده سازی میشوند و در شبکه های بی سیم محدودیت فضا وجود نداشته اما در مقایسه با شبکه های باسیم باید هزینه ی بیشتری صرف کنید.

تفاوتی ندارد که قصد راه اندازی شبکه اینترنتی خانگی بصورت وایرلس را دارید یا سیمی به هر روی برقراری امنیت یکی از اولین نکاتی است که باید بدان توجه داشته باشید، در غیر اینصورت شبکه ی شما در معرض انواع تهدیدات داخلی و خارجی قرار خواهد داشت. بهتر است برای آشنایی با انواع حملات و بهترین روشهای جلوگیری از این تهدیدات مقاله ی "امنیت شبکه" را مطالعه کنید ما در این مطلب به معرفی و نحوه ی برقراری امنیت شبکه به ساده ترین روشها پرداخته ایم.

تجهیزات راه اندازی شبکه lan

از جمله مهمترین تجهیزات شبکه کردن چند کامپیوتر با وای فای یا با کابل LAN عبارت است از:

· روتر یا مودم برای اتصال شبکه به اینترنت

· دیوایسهای موجود در شبکه

· کابل LAN

بطور کلی اتصال چندین دیوایس در یک محدوده IP به معنای راه اندازی شبکه لن است. و اصلیترین دستگاه در راه اندازی شبکه خانگی، روتر میباشد. تفاوتی ندارد که میخواهید شبکه باسیم راه اندازی کنید یا بیسیم، اینترنت ماهواره ای دارید یا DSL در هر صورت روتر مهمترین دستگاه در راه اندازی شبکه است.

راه اندازی شبکه اینترنتی خانگی

شبکه های باسیم و بی سیم خانگی

توجه داشته باشید برای راه اندازی شبکه ی باسیم با بیش از 4 دستگاه حتما باید از سوئیچ به جهت برقراری اتصالات استفاده کنید چرا که روترها حداکثر 4 پورت lan دارند.

برای راه اندازی شبکه اینترنتی خانگی بصورت بیسیم نیز در صورتیکه با دور شدن از روتر با افت کیفیت سرعت مواجه میشوید باید از اکسس پوینت استفاده کنید.

بهتر است برای سهولت در انجام کار نقشه ای از شبکه خانگی خود تهیه کنید و طبق آن پیش بروید. قطعا در صورت نداشتن تخصص قادر به برقراری ارتباطی امن بین دستگاه ها نبوده و نمیتوانید فایلها و داده های خود را براحتی و با سرعت بالا در شبکه خانگی به اشتراک بگذارید هرچه وسعت این شبکه افزایش یابد کار شما دشوارتر خواهد بود به همین جهت بهتر است خدمات شبکه را به کارشناسی مجرب بسپارید شما میتوانید با کلیک بر روی لینک "خدمات شبکه" با انواع خدمات شبکه و نحوه ی ارائه ی آن توسط مجموعه ی رایانه کمک آشنا شده و در صورتیکه تمایل به مشاوره رایگان داشتید با متخصصین این مجموعه بصورت حضوری، تلفنی و اینترنتی صحبت کنید.

راه اندازی شبکه اینترنتی خانگی

مراحل راه اندازی شبکه اینترنتی خانگی

باید توجه داشته باشید که نام و IP تمامی دستگاه های موجود در شبکه با یکدیگر متفاوت باشند در غیر این صورت باید برای تغییر نام آنها اقدام کنید. بهتر است برای افزایش پایداری شبکه برای سیستمهای موجود بصورت دستی آیپی تنظیم کنید.

تنظیم IP سیستم ها به صورت دستی

برای تنظیم آیپی دستی باید طبق مسیر Control Panel << view all << Networking And Sharing Center پیش بروید، با انتخاب گزینه ی Change Adapter Setting باید به دنبال کارت شبکه خود بوده و به جهت تعریف IP دستی گزینه ی properties را انتخاب نمایید.

در صفحه ی جدید گزینه ی Internet Protocol Vertion 4 را انتخاب کرده و بر روی دکمه ی Properties کلیک کنید، گزینه ی Use The Following IP Address را انتخاب کرده و آی پی از رنج 192.168.1.2 تا 192.168.1.252 را در این بخش وارد کنید.

راه اندازی شبکه اینترنتی خانگی

بطورکلی امروزه راه اندازی شبکه اینترنتی در شرکتهای کوچک و بزرگ یکی از الزامات هر سازمانی است تفاوتی ندارد که شبکه در سطح خانگی باشد یا سازمانی به هر روی امنیت و پشتیبانی از جمله مواردی است که باید در هر شبکه ای وجود داشته باشد.

تمامی خدماتی که مربوط به حفظ، نگهداری و رفع ایرادات شبکه است به معنای پشتیبانی شبکه بوده و به یک پیشتیبان شبکه متخصص نیاز دارد. بهتر است اگر وقت، حوصله یا تجربه ی کافی در این زمینه را ندارید پشتیبانی شبکه ی خود را برون سپاری کنید. شما میتوانید با کلیک بر روی لینک "پشتیبانی شبکه" بعد از مشاوره رایگان و آشنایی با تمامی خدمات پشتیبانی شبکه از خدمات پشتیبانی شبکه رایانه کمک به صورت 24 ساعته بهره مند شوید.

نحوه ی انجام تنظیمات شبکه

اکنون به جهت ایجاد دسترسی سیستمهای موجود در شبکه به دیگر سیستمها لازم است در صفحه ی Network And Sharing Center گزینه ی Advanced Sharing Settings را انتخاب کنید، در صفحه ی جدید پروفایلهای مختلفی را مشاهده میکنید که با کلیک بر روی فلش آنها به بخش تنظیمات وارد خواهید شده و باید تنظیمات ذیل را انجام دهید:

network discover : را بر روی گزینه یturn on network discover قرار دهید.

:file and printer sharing را بر روی گزینه ی turn on file and printer sharing قرار دهید.

:password protected sharing بهتر است بر روی turn off password protected sharing باشد.

راه اندازی شبکه اینترنتی خانگی

با انجام این مراحل شما موفق به راه اندازی شبکه اینترنتی خانگی خود شده و میتوانید به راحتی فایلها و اطلاعات خود را بین چند دستگاه و سیستم کامپیوتری شیر کرده و به اشتراک بگذارید.

سخن پایانی:

اکنون که با اصلیترین مراحل و تجهیزات شبکه خانگی آشنا شده اید امیدواریم بتوانید برای راه اندازی شبکه اینترنتی خانگی اقدام کنید، در آخر بار دیگر اشاره میکنیم که راه اندازی شبکه در سطح کوچک یا بزرگ نیاز به امنیت و پشتیبانی داشته و در غیر اینصورت ارتباطی امن و باکیفیت برقرار نخواهد شد.

شما میتوانید تمامی سوالات خود را در خصوص شبکه از طریق شماره های 909071540 یا 0217129 با کارشناسان رایانه کمک در میان بگذارید ، متخصصین این مجموعه قادر به پاسخگویی به تمامی سوالات شما کاربران گرامی بصورت اینترنتی یا تلفنی هستند.

این مطلب تبلیغاتی است و محتوای آن توسط سفارش دهنده تهیه شده است

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تیتر داغ
تازه‌ترین خبرها