رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 631845

مجلس یازدهم از رهبر انقلاب ۵ اخطار علنی گرفت

ساعت 24 - یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مقام معظم رهبری در طول سالیان گذشته تذکراتی به صورت خصوصی به مجالس گذشته می‌داد اما مجلس یازدهم از رهبر انقلاب پنج اخطار علنی گرفت. دو اخطار این بود که در کار اجرایی دخالت نکنند.

برخی نمایندگان روی کاغذ چیزی می‌نویسند اما در پشت کاغذ چیز دیگر می‌نویسند. به طور مثال در استیضاح یکی از وزرا ۶۰ نفر از نمایندگان موافق استیضاح بودند اما بعد از اتفاقی که در آن وزارتخانه افتاد باعث شد کل امضا کنندگان به ۸ نفر برسد بنابراین از اهرم نظارت باید استفاده درست کرد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، محمدرضا باهنر در همایش شورای وحدت با عنوان «وحدت برای تحول» گفت: مجلس باید یک مقداری به اصول بپردازد تا بتواند کار اساسی انجام دهد. امید داریم در این ۲۸ سال که کار را خراب کردیم عزیزانی که در دوره جدید حضور دارند بتوانند کار درست انجام دهند. بر اساس فرموده رهبر انقلاب مجلس باید مسیری طراحی کند تا دولت بر آن مسیر طراحی شده راه بپیماید. من در مصاحبه‌ای گفتم نمایندگانی که راهی مجلس می‌شوند نمی‌دانند وضعیت به چه صورتی است و می‌خواهند فقط تصویب کنند، بروند جلو و مسیر را طی کنند. اما وقتی وارد مجلس می‌شوند می‌فهمند کار به چه صورتی است.

وی افزود: ما برنامه هفتم را در مجمع تشخیص مصلحت بررسی کردیم، رهبر انقلاب سیاست‌های آن را ابلاغ کرد و مجلس یازدهم آن را تصویب کرد. امیدواریم آن اتفاق رخ دهد. یکی از مصوبات برنامه هفتم رشد اقتصادی هشت درصد بود. در طول چهل سال گذشته آمار تولید کشور ۲ برابر و اما آمار مصرف ۵ برابر است. زمانی که تولید بر مصرف پیشی بگیرد مشکلات حل خواهد شد. اما اگر مصرف نسبت به تولید جلوتر باشد این مسیر ادامه دارد. متاسفانه مجالس ما می‌خواهند مشکلات را عاطفی حل کنند و با این عاطفی کردن فقط می‌توان مشکلات را برای دو روزه حل کرد اما باید مشکلات را ریشه‌ای حل کرد. یعنی دندان را نمی‌توان با مسکن حل کرد. وقتی حقوق کارگر ۵۹ درصد افزایش یافت باعث شد ۲۰ درصد کارگران اخراج شوند.

این فعال سیاسی اصولگرا تصریح کرد: ۳ میلیون تومان پول خرید پراید در دهه ۸۰ تبدیل به خرید موبایل در دهه ۹۰ و امروز به خرید دو وعده غذا در رستوران شده است. ما امروز با نفت بشکه‌ای ۹۰ دلار سالیانه ۲۷۰ میلیارد دلار انرژی مصرف می‌کنیم. وظیفه انرژی رفاه است، اما ما رفاه ایجاد نمی‌کنیم. بنده مدعی هستم با یک برنامه سه فاز دو ساله یا سه برنامه سه ساله می‌توانیم ۳۰ درصد در انرژی صرفه جویی کنیم و ذره‌ای در رفاه مردم ضرر نزنیم.

باهنر افزود: در راستای فرموده رهبر انقلاب مبنی بر سیاست استفاده از دریا اینکه بگوییم استفاده ما از دریا صفر است حرف بیهوده‌ای نیست. اگر برای ناترازی مصرف انرژی، سیستم بانکی و صندوق بازنشستگی راه حل پیدا کنیم مشکلات حل خواهد شد. از سال ۸۴ موسسات مالی غیردولتی ایجاد شد که چهار شرکت آن از جمله گل گهر سیرجان، فولاد مبارکه، چادر ملو و ستاره خلیج فارس است که چهل درصد سرمایه برای این شرکت‌ها است. IRI این شرکت‌ها یعنی سود سالیانه اقتصادی منهای تورم، بالای ۶۰ درصد است. اگر این آمار درباره شرکتی در کشور خارجی بیش از ۷ درصد باشد می‌گویند خبری است. انرژی این شرکت‌ها رایگان است. آب رایگان است و آلودگی ایجاد می‌کنند. به طور مثال چهل درصد سهم گل گهر سیرجان متعلق به بانک سپه است و اگر ضرری به وجود بیاید ضرر آن را بانک می‌پردازد اما اگر سود ایجاد شود سهام‌داران آن را می‌برند و خرج رفاه نمی‌کنند.

وی تصریح کرد: مقام معظم رهبری در طول سالیان گذشته تذکراتی به صورت خصوصی به مجالس گذشته می‌داد اما مجلس یازدهم از رهبر انقلاب پنج اخطار علنی گرفت. دو اخطار این بود که در کار اجرایی دخالت نکنند. برخی از نمایندگان برای حوزه انتخابیه در انتخاب فرماندار، استاندار و این‌ها دخالت‌هایی دارند که باعث شده تا اصل نظارت نمایندگان خدشه‌دار شود. برخی نمایندگان روی کاغذ چیزی می‌نویسند اما در پشت کاغذ چیز دیگر می‌نویسند. به طور مثال در استیضاح یکی از وزرا ۶۰ نفر از نمایندگان موافق استیضاح بودند اما بعد از اتفاقی که در آن وزارتخانه افتاد باعث شد کل امضا کنندگان به ۸ نفر برسد بنابراین از اهرم نظارت باید استفاده درست کرد.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها