بانکها غده سرطانی اقتصاد شدهاند
ساعت 24 - نماینده دامغان در مجلس شورای اسلامی گفت: باید با انحلال بانکهای خصوصی و تعریف جدید برای بانکهای دولتی، شر سرطان بانکها را از سر مردم کم کرد.
به گزارش ایسنا، علی اکبر علیزاده برمی نماینده دامغان در مجلس شورای اسلامی در جلسه روز چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۴ صحن مجلس شورا اسلامی در نطق میان دستور خود با اشاره به مشکلات اقتصادی در بعد از جنگ تحمیلی، خاطرنشان کرد: اما متاسفانه بعد از جنگ تحمیلی هشت ساله ایدئولوژی اقتصادی کشور ناگهان تغییر کرد و دیگر مردم نقش چندانی در آن نداشتند.
به نام «اقتصاد باز» بانکهای دولتی که اصلی ترین تامین کننده فعالیتهای تولیدی در کشور بودند؛ شبه خصوصی شدند. در سال۷۸ به بانکهای خصوصی اجازه داده شد وارد اقتصاد شوند و در سال ۸۴ تعریف جدید از اصل ۴۴ قانون اساسی شد و معادن و صنایع اصلی کشور با عنوان «خصوصی سازی» به غارت خاندان هزار فامیل تازه شکل گرفته واگذار شد؛ معادن و صنایعی که برای روز مبادا درست شده بود، تا به جای درآمدهای نفتی از درآمدهای حاصل از صادرات آنها، کشور را اداره کنیم به غارت رفت.
علیزاده برمی با بیان اینکه اکنون خصولتیها خودشان یک معضل بزرگ برای کشور شدهاند، تاکید کرد: این صنایع شامل محصولات فلزی و پتروشیمیها محصولاتشان را صادر کرده اما ارزشان را وارد نمی کنند! بانک ها به یک غده سرطانی برای اقتصاد تبدیل شدهاند.
نمایندگان خواستار انحلال برخی از آنها شدهاند ولی کماکان فعال هستند و به غارت گریهای عظیم خود ادامه داده و خون مردم را در شیشه میکنند و متاسفانه هیچ نشانهای از برخورد قوا مخصوصا مجلس به چشم نمی خورد.
وی افزود: طبقه جدیدی از صاحبان سرمایه و الیگارشیها در کشور شکل گرفته است که متاسفانه منافع آنها برای قوا بر منافع عموم مردم غالب است؛ درحالی که ما در شرایط بسیار خاص قرار داریم و شاید در مدت ۸ سال جنگ تحمیلی هم با چنین تهدیدهایی در کشور مواجه نبودیم.
هزاران نفر با موتورسیکلت و تاکسیهای اینترنتی کار میکنند و حقوق کارمند و کارگری ضرب المثل درآمد بخور و نمیر! است؛ اگر معیشت این مردم دچار مشکل شود همان چیزی است که آمریکا و اسرائیل منتظر آن هستند تا ضربهای را که در جنگ تحمیلی اخیر نتوانستند به ما بزنند با این روش انجام دهند.
ا
ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.