کد خبر 673606
۱۴۰۵/۰۵/۲۵ ۱۲:۳۱

بدون کوچک‌ترین نشانه‌ای از تواضع، من در پست خود بهترین بازیکن جهان هستم

ساعت 24 - الکساندر نیکولوف، ستاره بلغارستانی تیم لوبه چیویتانووا، به ستایش از جانلورنزو بلنجینی پرداخت و از توانایی خود در بازی با توپ‌های بلند صحبت کرد، ادعا کرده که در این زمینه بهترین بازیکن جهان به شمار می‌رود.
بدون ذره‌ای فروتنی، در پست خودم بهترین جهان هستم

به نقل از "ورزش سه"، الکساندر نیکولوف، ستاره ۲۲ ساله تیم ایتالیایی لوبه چیویتانووا و عضو تیم ملی والیبال بلغارستان، در مورد بازی‌اش در توپ‌های بلند و تعاملاتش با جانلورنزو بلنجینی اظهارنظر کرد.

نیکولوف اظهار داشت: «بدون نیاز به تواضع کاذب، قادر به بیان این موضوع هستم که در توپ‌های بلند، بهترین بازیکن دنیا هستم؛ آمار و ارقام به‌خوبی این ادعا را تأیید می‌کنند و به آن افتخار می‌کنم. من زحمات زیادی کشیده‌ام، به‌خصوص برای بهبود این بخش از مهارت‌هایم.

جانلورنزو بلنجینی در این زمینه به‌ویژه نقشی کلیدی ایفا کرده است. از همان ابتدا به‌طور مداوم در مورد این موضوع با من صحبت می‌کرد. او در آن دوران به‌طور جدی با من کار می‌کرد و اکنون نیز با جوان‌ترها به همین شیوه تمرین می‌کند. واقعاً بابت این موضوع از او سپاس‌گزارم.»

الکساندر نیکولوف ادامه داد: «من از حس زمان‌بندی خوبی برخوردارم؛ می‌دانم چه زمانی و چه اقداماتی باید انجام دهم. البته اینکه آیا این اقدامات نتیجه‌ای به همراه دارد یا نه، اهمیت دارد؛ اما این مهارت به‌نوعی یک مزیت شناخته می‌شود. نکته اساسی این است که بتوانم موقعیت‌ها را به‌درستی ارزیابی کرده و درک کنم که چه تصمیمی باید اتخاذ شود. و این‌جاست که من نقطه قوت خود را مشاهده می‌کنم.»

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.