کد خبر 675964
۱۴۰۵/۰۵/۲۸ ۰۸:۲۶

قالیباف: روابط ایران و عراق در تحولات منطقه بسیار مهم است

ساعت 24 - تهران-ایرنا-رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: روابط دوجانبه بغداد و تهران در تحولات منطقه بسیار مهم و اساسی است و بدون شک ما در آینده منطقه شاهد نظم جدیدی خواهیم بود.
قالیباف: روابط ایران و عراق در تحولات منطقه بسیار مهم است

به گزارش ایرنا، محمدباقر قالیباف صبح امروز (چهارشنبه ۲۸ مردادماه) قبل از ترک فرودگاه مهرآباد، در تشریح اهداف سفر هیأت پارلمانی ایران به عراق،گفت: امروز با یک هیأت پارلمانی به دعوت رئیس مجلس عراق به بغداد سفر می‌کنیم و در این سفر درباره مهم‌ترین موضوعات بخصوص در توسعه روابط بین دو کشور در موضوعات اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و موضوعات امنیتی گفت‌وگوهایی خواهیم داشت.

در آینده منطقه شاهد نظم جدیدی خواهیم بود

وی با بیان اینکه در این سفر با شخصیت‌های بلندپایه کشور عراق مانند رئیس‌جمهور و تعدادی از شخصیت‌های اقتصادی و فرهنگی عراق هم ملاقات خواهیم کرد، اظهارکرد: این سفر با توجه به اینکه بعد از پیروزی نظام مقدس جمهوری اسلامی در جنگ تحمیلی رمضان انجام می‌شود، بسیار مهم است، علاوه بر اینکه روابط دوجانبه بغداد و تهران در تحولات منطقه بسیار مهم و اساسی است و بدون شک ما در آینده منطقه شاهد نظم جدیدی خواهیم بود.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش موثر ایران و عراق در منطقه، گفت: این سفر می‌تواند زمینه ساز نگاه و فرصتی که پیش روی ماست، باشد.

به نمایندگی از رهبر انقلاب در مراسم چهلمین روز تدفین امام شهید در کربلا حضور خواهم یافت

قالیباف افزود: از طرف دیگر همزمان با ایام اربعین و چهلمین روز بعد از تدفین امام شهیدمان مراسمی در کربلا برگزار می‌شود که بنده به نمایندگی از رهبر انقلاب در این مراسم حضور خواهم یافت و سلام و پیام و تشکر ایشان را به ملت بزرگ عراق که در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب سنگ تمام گذاشتند را خواهم رساند.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: این سفر زمینه توسعه روابط در بخش‌های مختلف و همه‌جانبه شود و رابطه دیرینه و همیشگی بین دو کشور همسایه توسعه بیشتری پیدا کند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.