کد خبر 676450
۱۴۰۵/۰۵/۲۸ ۱۵:۴۴

توقیف پلنفرک آنلاین طلا به دلیل ۲۰۰ هزار مورد خالی فروشی

ساعت ۲۴- معاون پلیس فتا با اعلام تشکیل ۵۰۸ پرونده در پلتفرم‌های آنلاین طلا طی ۳ سال، گفت: با احراز هویت دقیق و سامانه تشخیص تقلب می‌توان حدود ۶۰ درصد این پرونده‌ها را پیشگیری کرد.
طلا ۲
 

سرهنگ خالقی، معاون پلیس فتا، امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ در همایش تخصصی پلتفرم‌های آنلاین طلا «زرآتی؛ از خاک تا طلا» با اشاره به وضعیت جرایم در این حوزه اظهار کرد: طی ۳ سال گذشته، از زمان آغاز فعالیت عمومی نخستین پلتفرم طلای آنلاین تاکنون، ۵۰۸ پرونده در حوزه جرایم کلاهبرداری تشکیل شده است.

مهر نوشت : وی افزود: آیا ۵۰۸ پرونده در بازه زمانی ۳ ساله عدد زیادی است؟ قاعدتاً خیر و این موضوع نشان می‌دهد تنظیم‌گری این حوزه در مسیر درستی قرار دارد، اما بخش زیادی از این پرونده‌ها قابل پیشگیری است.

معاون پلیس فتا ادامه داد: به اعتقاد من حدود ۶۰ درصد این پرونده‌ها را می‌توان با داشتن یک سیستم احراز هویت درست و سامانه تشخیص تقلب که بتواند پیش از وقوع جرم آن را شناسایی کند، پیشگیری کرد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.