کد خبر 691321
۱۴۰۵/۰۶/۱۵ ۰۳:۳۳

پدر و دختر ۸ ماهه در حادثه واژگونی در جاده ساغند ـ چادرملو جان خود را از دست دادند

ساعت 24 - یزد - مدیر اورژانس استان یزد اعلام کرد که دو نفر در نتیجه واژگونی یک خودروی کیا سراتو در مسیر ساغند ـ چادرملو جان باخته و سه نفر از اعضای یک خانواده مجروح شدند.
پدر و دختر ۸ ماهه قربانی واژگونی در محور ساغند ـ چادرملو

بر اساس گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی اورژانس استان یزد، جواد سهیلی از وقوع حادثه‌ای خبر داد که در آن دو نفر جان خود را از دست داده و سه عضو یک خانواده آسیب دیده‌اند؛ این اتفاق ناشی از واژگونی یک دستگاه خودروی کیا سراتو در جاده ساغند ـ چادرملو بوده است.

وی خاطرنشان کرد: این حادثه در روز شنبه، ۱۴ شهریورماه ۱۴۰۵ در محور ساغند به چادرملو اتفاق افتاد و بر اثر واژگونی خودرو، متأسفانه دو نفر از سرنشینان جان خود را از دست دادند.

سهیلی افزود: در این تراژدی، متأسفانه پدر خانواده به همراه دختر هشت‌ماه‌اش جان خود را از دست دادند و همچنین سه نفر دیگر دچار آسیب شدند.

رئیس اورژانس استان یزد ادامه داد: بلافاصله پس از دریافت خبر حادثه، دو کد آمبولانس به محل اعزام شدند و با در نظر گرفتن وضعیت مصدومان، درخواست اعزام بالگرد اورژانس هوایی نیز صورت گرفت.

وی تصریح کرد: تمامی مصدومان پس از انجام اقدامات اولیه، به وسیله بالگرد اورژانس هوایی به بیمارستان مرکزی استان منتقل شدند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.