کد خبر 693413
۱۴۰۵/۰۶/۱۷ ۰۰:۱۲

تارتار: نیمه نخست را به خوبی سپری نکردیم؛ دو علت مانع از نمایش مطلوب ما بود

ساعت 24 - سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس ضمن ابراز خرسندی از نمایش بازیکنانش در مواجهه با ذوب آهن، اظهار داشت: با اینکه بازیکنانم در حالتی خستگی به میدان آمده بودند، اما در نیمه دوم بهبود قابل توجهی داشتند و موفق به کسب پیروزی شدند.
تارتار: نیمه اول خوب نبودیم؛ دو دلیل باعث شد نتوانیم خوب بازی کنیم

براساس گزارش خبرنگار مهر، در آخرین روز هفته ششم بیست و ششمین دوره لیگ برتر ساعت ۱۹ امروز دوشنبه تیم فوتبال پرسپولیس به داوری میثم حیدری در استادیوم شهدای شهر قدس با تیم ذوب آهن اصفهان روبه‌رو شد که نتیجه این رقابت با پیروزی ۲ بر صفر برای سرخپوشان رقم خورد. گل‌های این مسابقه توسط علی علیپور (۴۳) و پوریا شهرآبادی (۶۴) برای پرسپولیس به ثمر رسید.

مهدی تارتار در جلسه مطبوعاتی پس از این بازی بیان کرد: از هواداران عظیم‌الشأن که از آغاز تا پایان بازی ما را مورد تشویق قرار دادند و انرژی افزون‌تری به تیم دادند، بسیار سپاسگزارم. این حمایت کمک کرد که در روزی که به خوبی ظاهر نشدیم، پیروز شویم.

وی افزود: کیفیت زمین مسابقه در مقایسه با آغاز فصل کاهش یافته است. امیدوارم بررسی دقیقی صورت گیرد و چنانچه نیاز به تغییراتی است، در نظر گرفته شود. تنها استقلال و پرسپولیس در این زمین بازی می‌کنند و علت این کاهش کیفیت برایم نامشخص است. این موضوع جای پرسش دارد و باید درباره‌اش فکر کرد. اگر زمین خراب باشد، جذابیت فوتبال استقلال و پرسپولیس به شدت کاهش می‌یابد.

تارتار ادامه داد: در نیمه اول عملکرد مناسبی نداشتیم که شاید یکی از دلایل آن مسابقه دربی و شاید هم کیفیت زمین بود. لازم است از بازیکنان بپرسیم. با این وجود، در موقعیت خوبی به گل رسیدیم و با تلاش مضاعف عیدی و مهارت علیپور موفق به این کار شدیم. در نیمه دوم عملکرد بهتری از خود نشان دادیم و با تغییرات ایجاد شده می‌توانستیم گل‌های بیشتری به ثمر برسانیم.

وی همچنین افزود: ویسی به خوبی تیم ما را تحلیل کرده بود و تاکتیک‌های ما را به خوبی بسته بود. با این حال، پس از به ثمر رساندن گل شرایط ما به مراتب بهبود یافت. بازیکنان با وجود خستگی نمایش فوق‌العاده‌ای را ارائه دادند و تمام تلاش خود را برای به دست آوردن پیروزی انجام دادند. همچنین برای تیم ذوب آهن نیز خسته نباشید می‌گویم.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.